Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kedves babára vágyók! Elolvasn...

Kedves babára vágyók! Elolvasnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok "sorstársaim"!:) Gondolom sokan vagytok itt akik nagyon-nagyon vágynak már a babára egy ideje és túl vannak egy jó pàr negatív vagy pedig azon a szemét alattomos reményeketkeltő "szellemcsíkos" teszten. Nekünk ez volt a 7.sikertelen hónapunk (tudom nem sok) de ezalatt a 7 hónap alatt azok a bizonyos "fentiek" nagyon vicces kedvükben lehettek mert egy jó párszor szépen pofára ejtettek, le is írom nektek.. Tavaly augusztusban több év védekés után a férjemmel eldöntöttük, hogy kisbabát szeretnénk, egyébként én már előbb is álnodoztam róla, hogy alig várom, hogy anya legyek, de sajnos nem voltak még meg a kellő körülmények :( Szóval.. gondolom nem csak én gondoltam úgy, hogy majd biztosan pikk-pakk teherbeesek, első, második, harmadik, negyedik hónap oké nem jött még össze gondoltuk semmi gond nem stresszelünk rá majd jön amikor akar, de persze én minden hónapban ellőttem egy tesztet, hogy hátha...de persze mindig negatív lett és én a full negatív teszten keresgéltem ide oda forgatva mindenféle fények alá tartva a 2.csíkot mint valami idióta.. aztán ezt meguntam és megbeszéltem magammal, h nem tesztelgetek többet mert már röhejes vagyok.. Oké.. jött a következő hónap.. egyébként azt leírom, hogy ugyanúgy éltem az életem dolgoztam, társasági életet éltem nem ezen agyaltam folyamatosan, de amikor jött a mensi ideje valahogy megőrűltem 1-2 napra.. Elérkezett az 5.hónap, hurrá késik 3 napja, de nem teszteltem mondtam, hogy várok.. 5 nap késés után reggel korán fürdőszoba..elő a kis tálka belepisilek teszt belemárt... leteszem..várok.. negatív.. talán az egyik legkiábrándítóbb érzés a negatív teszt látványa egy olyannak aki ennyire nagyon vágyik egy babára.. aztán 2 nap múlva megint negatív..mondogattam magamnak, hát lehet késői peteérés vagy mèg csak egyszerűen nem mutatja de az is lehet, hogy sz*r ez a hülye teszt.. 2 nap múlva megint negatív.. Na jó nem tesztelgetek elegem van! De hát nekem nem szokott késni ki mád lehet, ha nem baba? Elmentem a dokihoz..hát baba nem volt petefészek ciszta viszont igen :( Nem jól repedt meg a tüsző.. aztán Hála istennek 2 nap múlva meg is jött és a ciszta felszívódott semmi gond.. egy kicsit kiborultam.. de nem baj, jön a köv.hónap és nem fogok a témán pörögni mert, hogy állítólag ha valaki"rágörcsöl" nem sikerül..elterelem a gondolataimat, lefoglalom magam..így is tettem.. a fèrjemmel elmentünk wellnesezni kikapcsolódni és szinte alig volt eszembe ez a dolog.. jött a mensi ideje de el is felejtettem még azt is mert nagyon sokat dolgoztam észbe kaptam, hogy megint késik 5 napja.. megijedtem, hogy újra ciszta van a dologban.. de..sokat szeretkeztünk romantikáztunk lehet, hogy az a wellnes hètvége ilyen jót tett?:D Vettem is egy tesztet, hazamentem elővettem a szokásos kis tálkámat..pisi-teszt belemárt-leteszem.. kimentem addig mert pont megjött a férjem.. 10 perc múlva vissza mentem ránéztem..úúúristen!! Pozitív!! Annyira de annyira boldogok voltunk.. a biztonság kedvéért másnap is csináltam egyet az ia pozitív lett.. a világ legboldogabb emberének éreztem magam.. Aztán..eltelt 3 nap és valami azt súgta, hogy csináljak még egy tesztet.. így is tettem.. ugyanazzal a teszttel ugyanabban az időben csináltam és a csíkom láthatóan halványabb lett..nagyon megijedtem, de mondogattam magamnak h nincs semmi baj csak én vagyok a hülye mi a francnak ennyit tesztelni.. nem is mondtam senkinek ezt.. nagyon boldogok voltunk, anyukámnak és anyósomnak már el is újságoltuk a hírt, hatalmas volt az öröm. VÉGRE! Én is édesanya leszek! De közben ott motoszkált a fejemben az a hülye halvány teszt.. hát.. nem is hiába.. mivel pàr nap múlva éjszaka iszonyat görcsökre ébredtem és elöntött a vér :(((( Bementünk a kórházba, elvetéltem :(((( 5 hetes volt az angyalkám és itt hagyott minket :'(:'( Egy világ dőlt össze bennem.... azt mondtam elég!! Nem akarom ezt.. :( nagyon-nagyon kivoltam úgy éreztem egy hatalmas pofont kaptam az élettől és hogy a jövőképemet, azt hogy pár hónap múlva a karjaimba tarthatom az én kincsemet mintha darabokra tèpték volna.. :( Aztán összekaptam magam, nyugtatgattam magam; h biztos volt oka és h az élet megy tovább majd hamarosan sikerül és, hogy legalább meddőség kizárva mert, hogy teherbeestem.. ez volt a 7.hónapunk most ott tartunk, hogy a vetélés óta eltelt 2 hónap és a ciklusom nem akar visszaállni és most is 10 nap késèssel jött meg ami engem újra becsapott mert csináltam tesztet és egy "gyönyörű szép" szürke szellemcsíkos lett ami ismér reményeket keltett bennem :( Ma reggel pisilésnél a wc papíron a vér.. hihetetlenül kiábrándító érzés..:( Szinte már csodálom azokat a nőket akik teherbeesnek és szülnek.. sokszor úgy érzem én kèptelen leszek erre kevés vagyok ehhez!:( úgy érzem talán nekem sosem lesz gyerekem??!! Lehet, leírva olyan semmisnek látszik viszont én nagyon nagyon nehezen éltem és élem meg.. és ez a 7 hónap éveknek tűnik visszagondolva :( Hogyan fogom elhinni ha tènyleg terhes leszek, mert hogy teszteket tuti, hogy látni sem akarok :( És a mensi késésnek sem hihetek már.. :( Sokszor nem érzem magam nőnek, hogy nem tudok teherbeesni és kihordani egy gyereket..
2015. ápr. 5. 02:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Mi több, mint 3 éve vagyunk sikertelenek gyermekáldás terén... Én 31, párom 39 évesek vagyunk. Azt hiszem a kapcsolatunk mesébe illő; nem lenne gond ezen a Földön, ha mindenki olyan kapcsolatban élne, mint mi.

Az első évben még nem is aggódtam annyira. 1,5 év után elmentem egy meddőségi központba. Minden hormon eredményem rendben volt -bár az UH PCO-t igazolt- de IR-t sem találtak; így megnyugodtunk, hogy nincs nagy baj. Nem mentünk többet a meddőségibe. Az ismerősök mindig mondogatták: "ha majd elmentek nyaralni..."; "ha majd építkeztek..." És mi nyaraltunk -többször is. És építkeztünk. És sehol semmi... Három év alatt még egy száradási csíkot sem produkáltam. És igen, én is forgattam a negatív teszteket; és sokszor áltattam magam azzal, hogy talán nagyon halványan van ott valami... De nem volt. Sosem volt. Ismét meglátogattuk a meddőségit. Volt egy laparoscop-os műtétem. Kiderült, hogy az egyik oldalam teljesen átjárhatatlan a másikon meg nem jó a peteérés. Inszeminációt javasoltak. Hormoninjekciókkal szép tüszőket produkáltam. Nagy volt a reménykedés; sosem éreztem magunkat ennyire esélyesnek. De nem sikerült. Ráadásul a szedett hormonok csúnyán megtréfáltak hamis illúziókat keltve. Jött a következő hónap -új reményekkel: hormoninjekciók, gyógyszerek -azok minden lehetséges mellékhatásaival- és az eredmény: 6! ígéretes tüsző a 'jó' oldalamon. Hatalmas esély- gondoltam. Holnap kell(ett volna) tesztelni, de én már ma megcsináltam: full negatív... ezt nem is kommentálom már tovább... Az előzetes megbeszélések alapján ezzel kijátszottam a nekünk felajánlott 2 inszeminációs próbálkozást; lombikra készülünk...

2015. ápr. 5. 13:09
 12/43 anonim ***** válasza:

Felig vagyok csak sorstars.

Eddig 4 babamat veszitettem el, 13, 25, 6, 6 hetesen.

Most 21 hetes vagyok az 5. babammal, es kinyilt mehszajjal fekszem.

Elmondhatatlan vesztesegeim vannak, es hatalmas retteges, hogy ezt a babat is... jajj, ki sem mondom!!!

Kedves Utolso, ha hiszed, ha nem, en az osszes babammal ugy estem teherbe, hogy az egyik petevezetekem nem atjarhato, es a masik oldalon nincs peteeres, es hatrahajlo a mehem.

A babak spontan jottek ossze az 5., 5., 3., 1.probalkozos honapban.

Ne add fel!!!

2015. ápr. 5. 16:08
 13/43 anonim ***** válasza:

Kedves 12-es válaszoló, nagyon sajnálom ami veled történt, és drukkolok, hogy most minden rendben menjen! Próbálj pozitivan gondolkodni, most biztosan nem lesz semmi baj! :)

(egyébként kiderült, hogy mi volt a gond az előző babáknál?)

2015. ápr. 5. 20:30
 14/43 A kérdező kommentje:
Ó istenem! Köszönöm nektek, hogy ennyien írtatok, én is elpityeredtem most.. !! Nagyon köszönöm, hogy leírtátok és aki még nem terhes akkor mielőbbi gyermekáldást nektek!! Aki pedig az annak pedig nagyon sok erőt egészséget és boldog babavárást! Remélem sikerül hamarosan!:) Jó lenne ha tartanánk a kapcsolatot itt kommentben és megírnánk, hogy kivel mi történik sikerült e a baba :)!
2015. ápr. 5. 22:37
 15/43 A kérdező kommentje:
És ahogy látom majdnem minden csalódott szív alatt már ott dobog egy másik!:)
2015. ápr. 5. 22:37
 16/43 anonim válasza:
Sziasztok,en is a probalmozok korebe tartozom. 8 honap utan jott ossze a baba es sajnos rovid ideig volt velunk. 6.heten megallt a fejlodesben de mivel utrogesztant kellett hasznalnom nem tudtam spontan verezni. A 10heten kb muteti uton vettek el. Total megborult a ciklusom ki kellett hagyni legalabb 3 honapot. Novemberben keztunk ujra probalkozni es meg mindig semmi. :( sok teszt sok csalodas sok siras. Baba sehol. Megint szedem a bromocriptint es pajzsmirigy vizsgalatra is megyek jovo7en. Nagyon nehezen viselem en is. Es utalom azt az erzest h a baratok ismerosok koreben vagy csaladban jon a baba en pedig nem tudok ennek felhotlenul orulni sot meg sokszor duhos is vagyok. Persze nem ok tehetnek errol, de a fene egye meg, h tolunk miert vettek el a pindurkat az egiek, amikor annyira vartuk es szerettuk.Szoval ismet eltelt 5 honap es semmi. Kitartast kivanok mindenkinek!!!
2015. ápr. 6. 11:09
 17/43 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nagyon szomorú a történeted.. :( Remélem összefog jönni hamarosan! Mi egy évig próbálkoztunk az elsővel,de az utolsó hónapban mikor nem jött meg már automatikusan dokihoz mentem h írja fel a gyógyszert minél hamarabb megjöjjön és új hónap..de azt mondta várjunk még..jól tette 6 hét után teszteltem és pozi os lett most 3 éves a kincsem.. Most másfél éve próbálkozunk a másodikkal ami nem akar összejönni..de már orvosi segítséggel. Első clostilbegyt hóbapon túl..sajna negatívan..de jön az új hónap és az új remény hogy lesz még egy szépségünk! Kívánok minden jót Neked! És ne add fel!
2015. ápr. 7. 08:43
 18/43 anonim ***** válasza:

Kedves #13

Mindegyiknel mas volt az ok. A 25 hetes Dragam felszallo fertozes miatt, a 13 hetes meghalt, a 6 hetesek meg egyszeruen nem fejlodtek, osszeesett a petezsak.

Most mar annyira felek, hogy elmondhatatlan.

Mindenkinek teljes szivembol kivanom, hogy minel hamarabb osszejojjon a baba, es egy 40 hetig tarto boldog, gondtalan terhesseggel hordja ki a kis Kincset!

2015. ápr. 7. 10:52
 19/43 anonim ***** válasza:

18-as szoritok nagyon, minden oké lesz most már, nemsokára veletek lesz egy kicsi gyönyörűség! :)

13-as vagyok

Mennyi de mennyi mindenen vagytok túl itt nagyon sokan, nekünk 4 év után jött össze, és nem kellett orvosi beavatkozás, de igy is nagyon nehezen viseltem.

2015. ápr. 7. 16:19
 20/43 kata579 válasza:
Kedves mindenki,aki babára vár! Véletlenül akadtam erre a topicra,de beregisztráltam azért,hogy tudjak nektek válaszolni és hitet,reményt,erőt adni!29 évesen kezdtünk el párommal próbálkozni két évig nem sikerült és én két évig rendíthetetlenül csináltam az ovulációs görbéket,vezettem Excel táblázatban a menszeszem,vettem teszteket és persze mindig pofára estem,minden menszesz előtt felpörgettem magam,hogy majd most,szó szerint néha terhességi tüneteket produkáltam és borzasztóan befordultam,ha nem sikerült és nehéz volt visszazökkennem.Azzal magyaráztam,hogy 6 évig szinte megszakítás nélkül szedtem fogamzásgátlót és idő kell a szervezetmnek,hogy visszaálljon(ez mondjuk igaz is)és már ott tartottam két év után,hogy elmegyek orvoshoz és először én kivizsgáltatom magam,de közben a munkahelyemen változás történt beraktak három műszakba és nagy volt rajtam a stressz,mert nagy volt az elvárás,de közben teljesen feladtam magamban a babaáldás gondolatát és ez ment 6 hétig mert teherbe estem és kihangsúlyozom feladtam,de stresszes voltam nagyon,a kapcsolatunk is.Sőt az első három hónap is.Most van egy egyéves gyönyörű,okos,aranyos kisfiunk! :)Kívánom mindenkinek,hogy hamar élje át azt,amit én :)
2015. ápr. 7. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!