Kedves babára vágyók! Elolvasnátok?
Mi több, mint 3 éve vagyunk sikertelenek gyermekáldás terén... Én 31, párom 39 évesek vagyunk. Azt hiszem a kapcsolatunk mesébe illő; nem lenne gond ezen a Földön, ha mindenki olyan kapcsolatban élne, mint mi.
Az első évben még nem is aggódtam annyira. 1,5 év után elmentem egy meddőségi központba. Minden hormon eredményem rendben volt -bár az UH PCO-t igazolt- de IR-t sem találtak; így megnyugodtunk, hogy nincs nagy baj. Nem mentünk többet a meddőségibe. Az ismerősök mindig mondogatták: "ha majd elmentek nyaralni..."; "ha majd építkeztek..." És mi nyaraltunk -többször is. És építkeztünk. És sehol semmi... Három év alatt még egy száradási csíkot sem produkáltam. És igen, én is forgattam a negatív teszteket; és sokszor áltattam magam azzal, hogy talán nagyon halványan van ott valami... De nem volt. Sosem volt. Ismét meglátogattuk a meddőségit. Volt egy laparoscop-os műtétem. Kiderült, hogy az egyik oldalam teljesen átjárhatatlan a másikon meg nem jó a peteérés. Inszeminációt javasoltak. Hormoninjekciókkal szép tüszőket produkáltam. Nagy volt a reménykedés; sosem éreztem magunkat ennyire esélyesnek. De nem sikerült. Ráadásul a szedett hormonok csúnyán megtréfáltak hamis illúziókat keltve. Jött a következő hónap -új reményekkel: hormoninjekciók, gyógyszerek -azok minden lehetséges mellékhatásaival- és az eredmény: 6! ígéretes tüsző a 'jó' oldalamon. Hatalmas esély- gondoltam. Holnap kell(ett volna) tesztelni, de én már ma megcsináltam: full negatív... ezt nem is kommentálom már tovább... Az előzetes megbeszélések alapján ezzel kijátszottam a nekünk felajánlott 2 inszeminációs próbálkozást; lombikra készülünk...
Felig vagyok csak sorstars.
Eddig 4 babamat veszitettem el, 13, 25, 6, 6 hetesen.
Most 21 hetes vagyok az 5. babammal, es kinyilt mehszajjal fekszem.
Elmondhatatlan vesztesegeim vannak, es hatalmas retteges, hogy ezt a babat is... jajj, ki sem mondom!!!
Kedves Utolso, ha hiszed, ha nem, en az osszes babammal ugy estem teherbe, hogy az egyik petevezetekem nem atjarhato, es a masik oldalon nincs peteeres, es hatrahajlo a mehem.
A babak spontan jottek ossze az 5., 5., 3., 1.probalkozos honapban.
Ne add fel!!!
Kedves 12-es válaszoló, nagyon sajnálom ami veled történt, és drukkolok, hogy most minden rendben menjen! Próbálj pozitivan gondolkodni, most biztosan nem lesz semmi baj! :)
(egyébként kiderült, hogy mi volt a gond az előző babáknál?)
Kedves #13
Mindegyiknel mas volt az ok. A 25 hetes Dragam felszallo fertozes miatt, a 13 hetes meghalt, a 6 hetesek meg egyszeruen nem fejlodtek, osszeesett a petezsak.
Most mar annyira felek, hogy elmondhatatlan.
Mindenkinek teljes szivembol kivanom, hogy minel hamarabb osszejojjon a baba, es egy 40 hetig tarto boldog, gondtalan terhesseggel hordja ki a kis Kincset!
18-as szoritok nagyon, minden oké lesz most már, nemsokára veletek lesz egy kicsi gyönyörűség! :)
13-as vagyok
Mennyi de mennyi mindenen vagytok túl itt nagyon sokan, nekünk 4 év után jött össze, és nem kellett orvosi beavatkozás, de igy is nagyon nehezen viseltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!