Valami tipp, praktika teherbeeséshez? A többi lent.
Figyelt kérdés
Tavaly május óta próbálkozunk a babával, de nem jött össze. Gondolkodhatok lassan az orvoson? Vagy az segíthet, hogy ha 3 hónapig szedem az Elevitet vagy a Gravidát? Valami praktika, hogy összejöjjön a baba.2015. jan. 13. 22:45
1/7 anonim válasza:
Hát peteéréskor legyen az együttlét és essen is jól!:)
A "papának" legyen meg a spermavizsgálata, hogy egyáltalán termékeny-e. Ezt gyógyszertárban vett teszttel is meg lehet tudni, de az orvosi vizsgálat evvel ellentétben ingyenes.
2/7 A kérdező kommentje:
Peteérésre szoktunk időzíteni. Nekünk mindig "jól esik" ;)
2015. jan. 13. 23:00
3/7 anonim válasza:
Jól van, még az a praktika is van, hogy nem szabad nagyon gyakran, mert hígabb akkor az ejakulátum, tehát kevés sperma van benne. Előtte 3 napig ne engedje ki a kisfickókat.:)
4/7 anonim válasza:
Szerintem spermát nézetni még felesleges.Egy évnyi eredménytelen próbálkozás után szoktak vizsgálódni miért nem esik az ember teherbe.Használj ovulációs tesztet és amikor pozitív akkor legyetek együtt előtte vagy 2nappal ne.Szedj terhesvitamint Elevitet és mellé igyál folsavas plusot.
5/7 anonim válasza:
nekünk a méhpempő segített (vagy véletlen volt, az is lehet):)
6/7 anonim válasza:
Nekünk tuti hogy a méhpempő segített :-)
7/7 anonim válasza:
4: Én úgy gondolom, hogy egy egyperces vizsgálat sokkal egyszerűbb, mint egy/több éven át az összes többi befolyásoló tényezőre figyelni, velük bűvészkedni, erőfeszítéseket tenni - esetleg fölöslegesen. Én ezt gondolom fölöslegesnek a befektetett idő, energia szempontjából a teszthez képest, ami pillanatok alatt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!