Miért nem tartós egyik körömlakkom sem? Már minden fajta körömlakkot kipróbáltam de egyik sem tartós. Fedőlakkból is már egy csomót kipróbáltam de az sem segít sokat. Praktikák? Tippek?
Szia!
Én azt hallottam, hogy emberfüggő, a körmöd minőségétől függ, hogy meddig marad fent egy körömlakk. Ezért mindig is irigyeltem azokat a barátnőimet, akiknek akár 2 hétig is megmarad. De beletörődtem, hogy nekem 2-3 napig marad csak szép (egy Rimmel körömlakk bírta 4 napig), ráadásul lassan is nő a körmöm, gyorsan letörik, stb. szóval nem vagyok túl szerencsés.
Aztán kitaláltam, hogy kipróbálom a körömerősítőket, és vettem egy Lovely körömerősítőt, Strongly regeneratig nailcare a neve. Nem vagyok benne biztos, hogy valóban erősebbek a körmeim vagy gyorsabban nőnek (habár tény, hogy ilyen hosszú ilyen sok ideig még soha sem volt), viszont alaplakknak nagyon jó! Amióta megvettem, mindig ki festem vele a körmöm, néha csak magában, általában körömlakk alá. És a másik "mellékhatása" az, hogy nagyon jól megmarad rajta bármilyen körömlakk, így mostanában 6-7 napot simán kibír bármilyen körömlakk. (esetleg ha megerőltetem a körmeim, pl. takarítok, akkor hamarabb lejön) Nem pattog le, nem repedezik be (mint ezelőtt), hanem csak a vége kezd el kicsit kopni 6-7 nap után. És tényleg bármilyen körömlakk fennmarad, még az "1 eurós" is.
Ajánlom, hogy próbáld ki, habár az elején még ne várj nagy hatást (igazából én nem emlékszem, mikor lett ilyen jó :D).
Az is lehet, sőt biztos, hogy másmilyen alaplakk is hasonló hatással bír, tehát meghosszabbítja a körömlakk életét, ezelőtt én sem tulajdonítottam az alaplakknak túl nagy jelentőséget, de tévedtem. :) Szóval ha más milyet szeretnél, akkor próbálj ki olyat, én azért ajánlom ezt, mert ez elvileg még körömerősítő és növekedésserkentő hatással is bír!
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!