Valami jó tipp, praktika az orrfújás megtanítására? 2,5 éves, és nem tudja kifújni az orrát, csak szívja vissza.
Figyelt kérdés
Porszívózom, de sokkal hatékonyabb lenne, ha kifújná, meg nem köhögne a visszacsorgó trutyitól.2012. okt. 16. 19:46
1/5 anonim válasza:
10 perc alatt tanulta meg az unokám. Úgy kellett neki csinálni.hogy vett egy nagylevegőt és a száját befogta, így a levegőnek valahogy ki kellett jönni.
2/5 anonim válasza:
hát kicsit korábban kellett volna elkezdeni,
az én kislányom is ennyi idős de ő már tudja fújni az orrát, persze mi is porszívózzuk, mert annyira erőteljesen nem tudja ,de kifújja magának,tudja hogy kell.
már elég régóta tanitgattuk neki,mikor 2 éves lett, vagy előbb.
időt kell szánni rá, mutatni neki hogy fújja ki,csak úgy a levegőbe fújjál vagy mit tudom én hátha megérti,..
3/5 anonim válasza:
Nem vagy elkésve!
Valóban kell még porszívózni,mert nem tudja kifújni rendesen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem most kezdtem tanítgatni és magyarázni neki. Van egy lányom is, ő 2 éves korára magától rájött, de valahogy a fiamat sehogy sem sikerül rávezetni, hogy az orrán fújjon egy nagyobbat.
2012. okt. 16. 20:42
5/5 anonim válasza:
Figyi, öt perc. Könnyű labda (ping pong) az asztalra, száj becsuk, egyik orr befog és fúj. Ha először megmozdul a labda, már tetszeni fog neki és rá is jött az ízére :-) zsepi készenlétben, mert jön minden! :-) üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!