Van esetleg valami tipp, praktika, bevált módszer amivel könnyebben ment a teherbeesés?
Nekem is az van elvileg nehéz vele teherbe esni.egyszer gyógyszer mellett lettem babás.Utána 2X az első hónapban ahogy elkezdtük a baba projektet.Szóval e mitt nem kell aggódni.
Az ovu teszt nagyon jó dolog!
Igazából a sok együttlét még nem tuti recept.
Azt mondják az okosok, hogy két naponta érdemes együtt lenni, mert annyi idő alatt termelődik újra a sperma.
Mondjuk mi akkor voltunk együtt amikor kedvünk volt... :)
Utána összebújás, alvás. Se gyertya állás sem egyéb okosságok. Az első hónapba terhes is lettem... :)
23 hetes kismami
Szia! NEm baj,hogy hátrahajló méhed van! Azt javaslom a 2 naponta együttléten kívül,hogy szeretkezés után még ne kelj fel egyből!A spermáknak kb 50 perc kell,,hogy eljussanak a célba! Én tettem a seggem alá pár darab párnát is,hogy jobban bejussanak!
Itt egy kis olvasni való!
SZIA
ha rendszertelen a menszid tényleg vegyél ovu tesztet.nekem kiderült hogy csak 20.naapon volt peteerésem
2. hozzászóló vagyok...
nekem is rendszertelen volt a ciklusom.
volt, hogy 25 és volt hg 42 napra jött meg. Úgyhogy ez még nem biztos hogy megnehezíti a dolgot... :)
Lényeg, hogy ne stresszeljetek... :)
Szerintem vizsgáltasd ki magad inzulinrezisztenciára és policisztás ovárium szindrómáran (PCOS), keress fel a nőgyógyászt és egy endokrinológust, mert ha a gyógyszer előtt is rendszertelen volt a menzeszed, akkor az nem normális. Méghozzá nagyon nem. Amikor nálam kiderültek ezek a bajok bántam, hogy 15 év alatt nem érdekelt egyszer sem, hogy rendszeres-e vagy sem. És megfogadtam, hogy ha hallok ilyenről rögtön ajánlom az illetőnek hogy vizsgáltassa ki magát, mert ha nekem előbb mondják, akkor már lehet hogy lenne kisbabám :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!