Vannak Tippek a gyors teherbeeséshez?
Az érdekelne kinek mi segített teherbe esni.Már 4hónapja próbálkozunk a párommal de eddig sikertelenül.Doiknál voltam,aki megállapította hogy semmi bajom,normálisak a nemiszerveim,nincs cisztám vagy hormonzavarom stb.Tehát minden oké,a baba mégsem jön.
Minden tanácsot szivesen fogadok:) Ja és a ciklusaim is normális 28.naposak
Gondolok itt pózokra,gyertyaállás,táplálkozás minden ami segíthet:) köszönöm előre is a válaszokat
misszionárius póz, ,,ne mosd ki" ez hülyén hangzik, de így van, vitamint se vidd túlzásba.
kerüld a fűszeres erős kajákat.
semmi megerőltető sport
ne görcsölj rá a témára, ez nagyon fontos
pároddal is minden rendben?
ja a férfiaknál az ananászléről és a zeller jótékony hatásáról is hallottam, nem tudom már pontosan mi volt, olvass utána
Semmi stressz!
Mi is próbálkoztunk sokáig, aztán nem jött a baba, mert a melóhelyem miatt elég stresszes voltam.
Ahogy felmondtam,abban a hónapban teherbe estem, pedig semmit nem csináltam másképp!
Szia!
Pár kiló, plusz vagy mínusz, neked inkább 2-3 mat fel kéne szedni!
Előbb a párodnak legyen orgazmusa aztán Neked!
2 naponta szexeljétek végig a ciklust, akkor tuti elkapjátok a peteérést és a 2 napos srácok a legjobbak, fürgék, de nem túlérettek!
Köszi a válaszokat:) nem stresszelek hálaisten most minden oké az életemben csak a baba iányzik:)
Mi is 2naponta tervezzük az együtt létet,mert edig pé-körüli napokban minden nap együtt voltunk és nem jártunk sikerrel tehát most váltunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!