PCOS LANYOK? Soha ne adjatok fel! 2 ev utan eloszor teherbe estem!
Hol írtam azt, hogy csak a pcos-ok veélhetnek el, és akik egészségesek, azok nem???
De a pcos-oknak kétszer nagyobb az esélyük rá.
kedves kérdező köszönöm neked hogy leírtad a történetedet, én is hasonló cipőben járok mint te fél éve próbálkozunk augusztus óta tartom a diétát, és most kezdtem el az inofloickot inni. jövőre kell visszamennem az orvosomhoz. kell adni időd az inofloicnak. Sok erőt merítettem most ebből, hogy ezt írtad köszönöm szépen.!!
A legjobbakat kívánom nektek sok egészséget és sok boldogságot, élvezd ki minden percét :) Még egyszer gratulálok nektek ,és köszönöm!
Enyhe Pcos-em nekem is van Ir nélkül.Első baba a 20. próbálkozós hónapban fogant,második baba a 18. próbálkozós hónapban.Mindkettő akkor amikor elkezdtem a diétát :D
És nem vetéltem el!!!A "nagy" 3 éves,a kicsi még pocaklakó,de már 27 hetes.
Hasonló jókat kìvánok neked kérdező!Vigyázz magatokra!Gratula.
"Kedves" 66%-os, te még a földön fekvő haldoklóba is belerúgsz, ha épp arra jársz, ugye? Hogy lehet valaki ilyen mérhetetlenül rosszindulatú, hogy egy boldog kismamának annyit tud csak írni, hogy nagy valószínűséggel el fog vetélni???? Komolyan? Hogy a bánatos jó életbe lehet valaki ennyire gonosz??? Ne ragozd, ne magyarázkodj, egész egyszerűen egy gonosz, rosszindulatú ember vagy, akinek fáj mások boldogsága.
OFF vége
Kedves kérdező, először is gratulálok! Én is úgy gondolom, hogy soha nem szabad feladni, nálunk is lombikkal fogant a két kisebbik gyerkőc, tudom milyen éveket várni egy babára, és tudom milyen boldogság pozitívat tesztelni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!