Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCOS LANYOK? Soha ne adjatok...

PCOS LANYOK? Soha ne adjatok fel! 2 ev utan eloszor teherbe estem!

Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 17:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
gratulalok :)
2014. dec. 5. 17:55
 2/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!!!! Nekem 1 év 8 hónap kellett. :)
2014. dec. 5. 18:21
 3/19 anonim ***** válasza:
Nagyon Gratulálok!!!!
2014. dec. 5. 18:21
 4/19 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok! Szedtél valamilyen gyógyszert, vagy esetleg gyógykészítményt?

Jó egészséget mindkettőtöknek!

2014. dec. 5. 18:27
 5/19 anonim ***** válasza:
Ssivbol gratulalok :-)
2014. dec. 5. 23:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Koszonom!Leirom a tortenetemet hat ha segitek valakinek.Fel ev utan elmentem orvoshoz hogy nem esem teherbe,menzesezm 50,60 jart meg.Adott clostylt es elengedett.Tul stimulalt olyan gorcseim voltak a hatalmas cisztaktol.Ekkor 2013 decemberebem atmentem a mostani dokimhoz.Aki az elso uh megallopitotta a policisztas petefeszket.Haza mentem el kezdtem olvasgatni es elkesztem a dietat.Elkuldott terhelesre aprilisb a elmentem hat igen ott baj volt.Ugy volt irva hogy enyhe ir es ,hogy szedjek inofolicot.Nyarig csinaltam a dietat es szedtem az inofolicot de azon kivul hogy fogytam es szep lett az arcom peteeresem meg mindig nem volt es ha nem ettem rosszul voltam!Minden honapban jartam meresre es voltunk 2 inszemen is 2013 decemberetol.Agusztusban elegem lett es bejelentkeztem az MM-be,mert az en endokrinologusom azt kerdezte hogy o most ezzel mit jezdjen hogy pcos vagyok es annyit mondott gunyosan h mit akarok ilyen fiatalon.Langoltam!!!Na szoval oktoberben voltam Breyer doktornonel es kaptam metformin xr-t,2x2000D vitamin,inofolic napi ket tasak,L-tyroxin.Melle reggelente ittam a diolevel es a csalanlevelet felvaltva es persze a dieta.Nagyon jol ereztem magam nem voltam rosszul ha nem ehettem 2oran belul.Novemberben voltam meresen egy volt egy tuszom vegre,de nem nagyon erdekelt mert a doktorno is mondta hogy ido kell hogy helyre jojjenek a hormonok es a cukor.1hete kellet volna megjonnie es ideges is voltam mert mire beallt 40 napra akkor most miert nem jn meg?Csinaltam tesztet es pozitiv lett!Nem hittem a szememnek.Meg bagyon korai terhesseg de remelem minden rendben lesz.Lanyok menjetek szekerto dokikhoz mert en egy evig konyorogtem a metert!!!3orvos lattam a terhelesemet es mind a 3 azt mondta h ez teljesen jo.MM-ben mondta a doktorno hohy ha egy ev dieta utan nem tortenik semmi akkor mire varni.
2014. dec. 6. 07:26
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarlak elkeseríteni, de a PCOS betegek esetében 35-45% a vetélés aránya.
2014. dec. 6. 12:22
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, erre a hozzászólásra nagyon nagy szükség volt... Nem szégyelled magad???? A vetélésnek meg KEZELETLEN pcos mellett nagyobb az esélye.
2014. dec. 6. 12:48
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom valami rózsaszín baba-mama oldalon olvastad ezt.

Én meg tanultam!

Érzed a különbséget?

Nyilván a legjobbakat kívánom a Kérdezőnek, de óvatosan élje bele magát!

2014. dec. 6. 12:51
 10/19 A kérdező kommentje:
2 baratnom is mar elvetelt en nem pcosok!!!Barki aki terhes lesz 50 szazalek hogy meg marad es 50 hogy nem.Tisztaba vagyok vele amit irtal!! nem szeretnek bele gondoln hogy esetleg nem marad meg!Amugy meg ennek a kiirasnak inkabB az volt a lenyege hogy erot adjak azoknak a lanyoknak akik feladnak vagy belefaradtak hogy nem szabad!Ha epp ugy alakul hogy nem marad velunk akkor harcolok tovabb es legalabb tudom hogy ha egyszer sikerult akkor masodszor is sikerulni fig!!!
2014. dec. 6. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!