Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor eloszor megyek randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor eloszor megyek randizni egy lanyal, mindig ideges vagyok?! Lecci adjatok tanacsokat! Bovebben lent F/14

Figyelt kérdés
ha randizni megyek,nem tudom hogy kell hogy viselkedjek..pl hogy mikor elöször találkozom vele akkor pusziljam meg vagy mi?????? :S meg nem tudom mit kell csinalnom az elso randizaskor??adjatok tanacsokat!!:(((( köszönöm
2009. aug. 27. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze megpuszilhatod az arcát.Miért ne?És add magad.Legyél udvarias.
2009. aug. 27. 23:44
 2/10 A kérdező kommentje:
de mi hogyha rosszul fogadja?és hányszor pusziljam meg?:S
2009. aug. 27. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
2szer.Miért fogadná rosszul?
2009. aug. 27. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlat haver, gyakorlat!

Majd huszon éves korodra elmúlik. :)

2009. aug. 27. 23:55
 5/10 anonim ***** válasza:

amúgy a puszi ha moderneb vagy akkor jobb-bal-jobb. azaz 3 db add önmagad amúgy rutin testvér rutin. Szerintem mindenki ilyen az elején én is ilyen voltam most meg már úgy megy mint az 1x1. De én 10 évesen már csaptam a szelet a lányoknak.

14/F -Erhard-

2009. aug. 28. 00:12
 6/10 anonim válasza:

Első randin? A helyedben puszi-puszi. Utána a legjobb ha próbálod jobban megismerni: kérd, hogy beszéljen kicsit magáról, ha nem tud/akar akkor kérdezgess róla, arra szoktak válaszolni. Persze utána lehet mindenről beszélgetni, és a lányok szeretnek olyan fiúkkal lenni, akik nem unalmasak és van témájuk, hozzá tudnak szólni a dolgokhoz. Ha úgy érzed lehet folytatás, hívd el újra:)

Üdv, Wiskas

2009. aug. 28. 11:27
 7/10 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy nem tudok mijen kérdéseket feltenni neki,hogy ne legyen untató :S.....
2009. aug. 28. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Vegyél fel msn-re azt írok egy párat.

MSN-em:froemelkgy@hotmail.com

2009. aug. 29. 01:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszokat mindenki nevében!
2009. aug. 29. 02:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én első talin mindíg adok 2 puszit. Ez ilyen üdvözlés vagy nem tudom. De szájra még ne. Majd ha elbúcsúztok.:)
2009. nov. 28. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!