Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor eloszor megyek randizni egy lanyal, mindig ideges vagyok?! Lecci adjatok tanacsokat! Bovebben lent F/14
Gyakorlat haver, gyakorlat!
Majd huszon éves korodra elmúlik. :)
amúgy a puszi ha moderneb vagy akkor jobb-bal-jobb. azaz 3 db add önmagad amúgy rutin testvér rutin. Szerintem mindenki ilyen az elején én is ilyen voltam most meg már úgy megy mint az 1x1. De én 10 évesen már csaptam a szelet a lányoknak.
14/F -Erhard-
Első randin? A helyedben puszi-puszi. Utána a legjobb ha próbálod jobban megismerni: kérd, hogy beszéljen kicsit magáról, ha nem tud/akar akkor kérdezgess róla, arra szoktak válaszolni. Persze utána lehet mindenről beszélgetni, és a lányok szeretnek olyan fiúkkal lenni, akik nem unalmasak és van témájuk, hozzá tudnak szólni a dolgokhoz. Ha úgy érzed lehet folytatás, hívd el újra:)
Üdv, Wiskas
Vegyél fel msn-re azt írok egy párat.
MSN-em:froemelkgy@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!