D vitamin, Vigantol cseppet hogyan adjátok be izgő mozgó babátoknak?
Kislányom 10hónapos,míg tudtam a szájába cseppentettem neki,de mióta a pelenkázás is harc ,nemhogy még a csepp lecseppen a szájába,és azt megvárja fekve.És azóta kb 3 hónapja a cumijára cseppentem elalvás előtt és úgy tudom neki beadni.
Tegnap a védőnőmnek mondom,azt mondja a szájába próbáljam adni.
Most ezzel nagy hibát vétettem?Dehát úgy gondolom ugyanugy bejut a szájába csak a cumival.Kanállal is próbáltam,de fele rajta marad.A nagylányomnál is igy csináltam.
Most eszem magam rajta :(
szerintem hogy a cumijára teszed nem csinálsz vele gondot. a védőnő csak azért mondja hogy a szájába mert akkor tuti megkapja azt a cseppet a cumin meg rajta maradhat valamennyi.
esetleg amikor nyugisabb fürdés után elalvás előtt? akkor az én fiamnak akár a szemöldökét is befonhatnám annyira ki van már kapcsolva :)
első vagyok. amúgy én is hasonlóan csinálom mint a második.
először én is a cumira tettem, azt elkezdtem a szájába, de már akkor kinyitottam amikor még csak az üveg alját ütögettem, hát a fiam nem várt türelmesen. azt most úgy csinálom, felrázom, ütögetem az alját és amikor megjelenik a csepp nyitom a száját és bele is cseppen. tehát amit a picinek ki kell bírnia az kb 1mp.
tedd rá a kanálban az étel tetejére.
én hol így, hol a szájába cseppentve adom be evés előtt, akkor tátog mindenre türelmetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!