Lehet baba, vagy esélytelen?
Babát szeretnénk. A napokban nem várom (29-36os ciklusok).
Extrém ingerlékenység tegnap óta jelen van(mindig menzi előtt jelentkezik), mellfeszülés/fájdalom még nem jelentkezett (az is mindig van menzi előtt)
Viszont ma egész nap fájdogál az alhasam jobb oldalt. Nem erős szúrő jelleggű, hanem tompa fájdalom, mintha meghúztam volna, pedig nem. Jelentkezik/elmúlik dél óta. Volt már így valaki? Lehet baba?
Itt a görbém:
Annnnnnnyira, de aaaaaaannnnnnyira nagyon nagyon nagyon és tiszta szívemből gratulálok!!!!!!!!!!!
:))))
Nem megmondtam, hogy terhesgörbe????
:))))
De-de, így legyen 5-öd a lottón! :-))
Nagyon köszi! Azt hittem, rosszul látok reggel, elkezdtem sikítozni meg "úristenezni", apa rémülten rohant be a fürdőbe, azt hitte, valami nagy baj van :-)
Szerinted lehet terhességtől rémálmodni? Máskor soha nem emlékszem az álmaimra, most 4-5 napja nagyon élénk álmaim vannak, annyira, hogy felébredek közben...3 napja pedig rengetegszer megyek pisilni...apa kérdezte még pár napja, mikor az esti film alatt 3.-szor mentem, hogy nem fáztam e meg :-) :-)
Te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!