Negyedik napja késik, de a ma reggeli tesztem is negatív lett. A mellem néha jobban, máskor kevésbé fájdogál. Szerintetek lehet ebből még baba? Vagy ennyi késés, negatív teszt után már esélytelen?
Ne aggódj,felesleges! lehet,hogy nem a 14ik napon fogant meg a baby és a teszt még nem mutatja. Lehet korán teszteltél,várj még pár napot(hétfőn tesztelj ujból).
Nekem 28 napra az utolsó menzesztől kezdett el fájni a mellem,1 héttel később teszteltem és akkor már erős pozitiv volt.Azóta semmi tünetem(se hányinger,se émelygés,se szédülés,se alhasi fájások),mintha nem is lennék várandós,pedig ma elmentem a dokihoz első UHra és minden a legnagyobb rendben.Petezsák 17 mm, szikhólyag 4.5mm,embrió még nem mérhető nagyságú,de mintha látná.1 hét mulva megint megyek,akkor már látni fogja :)
6hkm
Nagyon gratulálok neked. Kívánok problémamentes várandóságow. Bár már én is ott tarthatnék ahol te :)
Olyan rossz ez a bizonytalanság! Eddig három terhességem volt, sajnos ebből egy már majdnem négyéves kisfiam van a többi babám nem maradt meg. Mindegyiknél egy két nappal nemvárt előtt már pozitív tesztjeim voltak. Ezért aggódom mert lehet hogy baj van?
Kedves utolsó
Én már tiszta ideg vagyok, mai tesztem is negatív de még mindig nem jött meg. Tegnap abszólút nem fátjt a mellem, ma viszont megint érzékeny. Én is hétfőn megyek dokihoz mert nem bírom ezt a bizonytalanságot!
Majd azért megírod hogy neked mit mondtak? Nagyon drukkolok hogy mindkettőnknek a pocaklakó okozza a késést. :)
Lehet csak magamnak írogatok, de ha később bárki olvasná majd tudjami lett a vége :)
Szóval ma voltam dokinál, de nem látott semmit az uh-án.
10mm-es méhnyálkahártyám van, azt sem mondta hogy ez jó vagy rossz! A nemvártam még mindig nem jelentkeyett pedig ma 7napja késik.
Tesztet utoljára szombaton csináltam ami negatív lett. Majd még szerdán próbálkozom egyel aztán ha péntekig semmi akkorirány vissza a doki.
csak nyugi,minden rendben lesz,ne aggódj
Ha most nem jön össze a baba,akkor a következő alkalommal
Mi 5évig vártunk a csodára(mivel havim soha nem volt,igy bonyolult eset voltam),végül KLOMIFENE tabletta segitett és most 6+5hetes kismama vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!