Lehet baba, vagy esélytelen?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk. A napokban nem várom (29-36os ciklusok).

Extrém ingerlékenység tegnap óta jelen van(mindig menzi előtt jelentkezik), mellfeszülés/fájdalom még nem jelentkezett (az is mindig van menzi előtt)

Viszont ma egész nap fájdogál az alhasam jobb oldalt. Nem erős szúrő jelleggű, hanem tompa fájdalom, mintha meghúztam volna, pedig nem. Jelentkezik/elmúlik dél óta. Volt már így valaki? Lehet baba?

Itt a görbém:

[link]

2014. dec. 4. 18:42
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

A próféta beszéljen belőled! :-) Bár eléggé letört, de menzi sehol és a jele sem,hát meglátjuk, de eddig úgy voltam vele, hogy 50-50%, most inkább 90-10% :-(

ilyen a görbém, kezdem azt hinni, hogy lázas vagyok :-))

[link]

12.DPO? mármint mostanában, vagy az előző terhességednél? mi lett a tegnapi teszt eredménye? Nagyon gondoltam ám Rád!

2014. dec. 9. 19:31
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el, átsiklottam az első mondaton!!! :-)

Nagyon-nagyon gratula!!!! Vigyázz nagyon magatokra!! Nagy lehet az öröm :-)

2014. dec. 9. 19:33
 23/33 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Te! A görbéd klasszikus terhesgörbe!

Mivel ilyen magas a hőd, ez azt jelenti, hogy egyre több progid termelődik. Ez nagyon jó jel!!!

2014. dec. 9. 19:45
 24/33 A kérdező kommentje:

Bár így lenne. Apának nem is mertem mondani, hogy teszteltem, mert már nagyon lelkes :-(

Neked viszont nagyon örülok! Bármi tünet?

2014. dec. 9. 20:02
 25/33 anonim ***** válasza:

Várd meg a csütörtököt. Van, akinek nem mutatja ki a teszt a nemvárt előtt. Sőt olyan is van, hogy csak az 5. hét után lett pozitív.

Nem akarlak hitegetni, és adni alád a lovat, nehogy csalódj, de én nagyon-nagyon meg lennék lepve, ha ilyen görbével nem lennél terhes.

Semmi tünetem nincsen.

2014. dec. 9. 20:51
 26/33 A kérdező kommentje:

Hát remélem, hogy nem leszel meglepve a végén! :-)

Közben mérgemben megrendeltem a patikában az Infolicot 14 000-ért, hátha Murphy törvénye működik és csak azért is most maradtam babás mikor beruháztam erre a cuccra! :)

2014. dec. 9. 21:24
 27/33 A kérdező kommentje:
Inofolic, bocsi ..folsav és inozitol van benne, nagyon dícsérik itt.
2014. dec. 9. 21:25
 28/33 anonim ***** válasza:

Murphy működik!

2 és fél hete befizettem 50,000-et egy kétalkalmas lézerkezelésre. Alá kellett írnom egy papírt, hogy a terhességnek még a gyanúja sem áll fent. Aláírtam, mert ovu előtt voltam.

3 napja kellett volna mennem a második kezelésre, de ott már volt esélye terhességnek, így kértem egy hét halasztást.

Hát nem tudok menni. :) Átrakatom augusztus végére. :)

2014. dec. 9. 21:34
 29/33 A kérdező kommentje:

Az igen! :-))) Szerintem most az izgat legkevésbé, hogy elcsúszik a második kezelésed :-)

Nálam még mindig semmi, ébredéskor 37,1 napközben 37, 3...megőrülök, pénteken tesztelek.

2014. dec. 10. 19:02
 30/33 A kérdező kommentje:

1 év 4 hónap után ma reggel végre ott a második csík!!!

Haloványka még, de nem szellem vagy száradási...szépen kivehető halvány kis csíkocska!!!! :-)

2014. dec. 11. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!