2,4-es TSH-val esélytelen a teherbeesés, illetve, h. meg is maradjon a baba?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 07:40
3/13 anonim válasza:
A teherbeesés nem esélytelen, meg szerintem a kihordás sem, bár én pontosan ilyen TSH mellett veszítettem el az első babánkat, de közel sem biztos, hogy a TSH-nak bármi köze is volt a vetéléshez. Sőt, szerintem semmi köze nem volt hozzá (laikusként mondom), igaz az orvosom, azóta pajzsmirigyre vizsgál, mert elvetéltem másodjára is és egyelőre minden egyéb leletem negatív.
4/13 anonim válasza:
Én ilyen értékre már gyógyszert kaptam
5/13 A kérdező kommentje:
Volt egy középidős vetélésem tavaly,meg most februárban egy elhalt terhességem.lehet ehhez köze?
2014. júl. 29. 08:23
7/13 anonim válasza:
Ilyen előzménnyel azt mondom, lehet gond, keress egy jó szakembert aki kezel! De csak TSH alapján nem lehet mondani semmit, a többi pajzsmirigy hormonodat is meg kell nézni (fT3, fT4, antiTPO)
De egyáltalán nem esélytelen, nekem 3,8-cal sikerült, és csak kb. a 18. héttől szedtem gyógyszert. Mindketten jól vagyunk. Mivel a háziorvosok abszolút nem tájékozottak ebben a kérdésben (tisztelet a kivételnek), nekem a 3,8-cal is harcolnom kellett hogy küldjön el endokrinológiára.
8/13 anonim válasza:
Én ennyivel még nem tudtam teherbe esni, 1,6-al sikerült.
9/13 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki, de egyáltalán nem biztos, hogy ez volt a gond!
10/13 anonim válasza:
3,5-tel lettem terhes,a kutyát nem érdekelte a tsh-m hiába mondtam az orvosnak,hogy nem gond-e,endokrinológust is kérdeztem, szintén azt mondta,hogy ezzel nem kell foglalkozni. Végül semmi gond nem volt a terhességgel,a baba egészségesen született. Szóval nem esélytelen. Szerintem egy csomó nő lesz így terhes,mert nagyon sok helyen sajnos egyáltalán nem foglalkoznak ezzel,így nem is tudja,hogy ez okozhat gondot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!