Lehet baba, vagy esélytelen?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk. A napokban nem várom (29-36os ciklusok).

Extrém ingerlékenység tegnap óta jelen van(mindig menzi előtt jelentkezik), mellfeszülés/fájdalom még nem jelentkezett (az is mindig van menzi előtt)

Viszont ma egész nap fájdogál az alhasam jobb oldalt. Nem erős szúrő jelleggű, hanem tompa fájdalom, mintha meghúztam volna, pedig nem. Jelentkezik/elmúlik dél óta. Volt már így valaki? Lehet baba?

Itt a görbém:

[link]

2014. dec. 4. 18:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj, még így is bőőőőven az alaphőd fölött van a testhőd! Nem kell feltétlenül folyamatosan emelkednie. Belefér egy kis cikkcakk.

Viszont szerintem a ciklus.hu rossz helyre húzta be az ovut. 23. ciklusnapodon volt a tüszőrepedés, ezt 99%-ra mondom. Szóval 37 napos ciklusod lesz.

A görbéd nagyon szép.

2014. dec. 7. 20:01
 12/33 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, tehát kedden jön meg...vagy nem jön meg remélhetőleg :-) Napközben 37,2 a hőm, nem esik még. Nálad mi újság? Érzel bármi furát? Nagyon megy a drukk!
2014. dec. 7. 21:02
 13/33 anonim ***** válasza:

Dec. 11. csütörtökön jönne meg neked (de persze nem fog.)

Nov. 27. (24. ciklusnap) --> DPO 1

Dec. 1. --> DPO 5

Dec. 10. --> DPO 14

Dec. 11. --> 1. ciklusnap.

Az én görbém még fent van. Ha reggel is fent lesz, akkor tesztelek.

2014. dec. 7. 21:29
 14/33 A kérdező kommentje:

Köszi az útmutatót :-)

Jujj, de izgi! Remélem, ott lesz a második csík holnap! Én még nem merek...hányadik DPO-d lesz holnap?

2014. dec. 7. 21:44
 15/33 anonim ***** válasza:

Szívesen, és drukk!!!

Mindenképpen írd meg, hogy mi a helyzet!

Én a dpo 13. napon vagyok, és fent van a hőm. Ma tesztelek egyet.

De ha negatív és holnapra leesik a hőm és megjön, akkor kárt teszek a lakásban.

2014. dec. 8. 05:05
 16/33 A kérdező kommentje:
Szia! Ne tégy kárt semmiben, előbb-utóbb inkább helyet kell csinálni a babának a lakásban :-) ..reméljük inkább előbb....na mi újság? Remélem minden a legnagyobb rendben!
2014. dec. 8. 19:45
 17/33 A kérdező kommentje:
Nálam még mindig semmi, 37, 1 a hőm, nem érzek se jót- se rosszat.
2014. dec. 8. 19:46
 18/33 A kérdező kommentje:

Nos...csináltam egy tesztet így délután...negatív, már biztosan mutatott volna valami halványat, megjön a napokban.. :-( rendelem az Inofolicot

Remélem, Te jól vagy!

2014. dec. 9. 16:09
 19/33 anonim ***** válasza:

Jelentem, kismama vagyok! :)

Figyi, most vagy a DPO 12. napján és nagyon magas a hőd az alaphődhöz képest!!

Először én is a 12. napon teszteltem, és alig mutatta ki, azt hittem száradási csík, szóval lehet, hogy neked a teszted még nem tudta kimutatni.

Holnaputánig tarts ki, és tesztelj újra!

2014. dec. 9. 18:19
 20/33 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd a görbédet?
2014. dec. 9. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!