Juci76 kérdése:
Kinek, hányadikra sikerült az inszemináció? Ha nem
sikerült, hányadik után mentetek lombikra?
Én 35 éves vagyok, az élet fintora hogy párrommal mikor összejöttünk az első szexnél összejött a baba, enyhén sokkolt a dolog, de mivel meg sem fordult a fejemben az abortusz, és párom is pozitívan állt hozzá így megbeszéltük hogy belevágunk a közös életbe és egy család leszünk. Mire beleéltük magunkat a 10. héten sajnos elment a baba. Ez már négy éve volt azóta sem védekezünk de sajna nem jött össze.
Na de majd most tesóm kislánya (5 éves) lerajzolta a Jézuskának, hogy nekünk babát hozzon karácsonyra, a pocakommba.
Timi
2014. dec. 2. 15:27
22/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi 38-ak vagyunk, 1,5 éve próbálkozunk...most megvan végre miért nem jött össze, kis pajzsmirigy (TSH) és sárgatest (progeszteron) probléma..így az inszem még várat magára, először gyógyszereket kell szednem+injekciók is lesznek...így legnagyobb bánatomra tolódik a beavatkozás, kb. február közepén lesz csak :-((( A győri Kaáliba járunk..
Sziasztok! hétfőn megvolt a 2. inszem majd 19.-én megyünk tesztelni a klinikára, addig szedem az utrogestánt és izgulok.
Timi
2014. dec. 9. 19:05
24/31 A kérdező kommentje:
Hajrááááááááááááááááá!!!!!
25/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok, mi újság? Sikerült valakinek? Nekem az első inszem sajnos nem, most jön a 2. próba..
Sziasztok.
Én is pajzsmirigy gonddal szenvedek.Nekem sem sikerült az első inszem,de hamarosan megyünk a másodikra,nagy nagy reménnyel!!!!
2015. máj. 22. 07:33
Nekünk a második inszeminációnk sikerült. Viszont sajnos a nyolcadik héten elhalt a terhesség. Utólag kiderült; hogy mthfr heterozigóta vagyok. Így valószínűleg ez okozta ezt a szomorú esetet. Ha folát tartalmú vitamint pl. Femibion 1-et és aspirin protectet szedtem volna akkor ez kisebb eséllyel történik meg. De nem adjuk fel. Ezen információk birtokàban fogunk neki a 3. Inszemnek.
2018. nov. 3. 19:28
Sziasztok, kinél mi a helyzet azóta?
2020. júl. 2. 11:20
Sziasztok.Nem tudom olvassa ezt mèg valaki.
De azóta spontán született egy kislányunk,2 évre egy kisfiunk,ès most jelenleg 7 hetes terhes vagyok 😊
2020. aug. 25. 12:59
Mi három sikertelen inszemináció után elkezdtük a lombikot,a leszívás után egy hónappal akartak kettőt visszaültetni, de nem került rá sor, mert spontán terhes lettem! A fiam most volt négy éves. Azután újra spontán terhes lettem a lányommal, akkor már nem is mentünk vissza a meddőségi központba, mert ő hamar összejött. Most egy éves. :)
2020. aug. 26. 11:46
Kapcsolódó kérdések: