Inszemináció után mindig felírtnak utrogestan-t?
Figyelt kérdés
Már van egy kislányom, aki clostylbegil tabletta szedése mellett jött össze, de utána teljesen problémamentes terhességem volt. Semmi más gyógyszert nem szedtem. Most szeretnén másodikat, de nem sikerül. Szedtem megint clostyt 2*3 hónapig de semmi. Most inszem lesz, és ehhez írt fel a doki utrogestant. Ezt minden inszemhez felírják? Tudom, hogy a dokim tudna pontos választ adni, majd meg is kérdezem, most a tapasztalatokra lennék kíváncsi.2014. okt. 17. 19:24
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Ahova én jártam ott biztos.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem 11 napja volt az inszemem és én is kaptam utrot 3x1-et naponta :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem is, mert nekem is rendben van minden (hormon) mégis felírta a doki. Biztosra mennek :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Annyit még megmondanátok Nekem, hogy sikeres volt-e Nektek az inszem,és ha igen akkor hányadik?
2014. okt. 27. 10:15
5/6 anonim válasza:
1-es vagyok. Nekünk a 3. sikerült, de azt mondta az asszisztens, hogy leggyakrabban a 2. szokott sikerülni.
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem most volt az első. Jövő hét közepén fog kiderülni, hogy sikerült-e.
2014. okt. 31. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!