Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek, hányadikra sikerült az...

Juci76 kérdése:

Kinek, hányadikra sikerült az inszemináció? Ha nem sikerült, hányadik után mentetek lombikra?

Figyelt kérdés

2014. nov. 19. 11:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok nekem ma volt a tesztelős nap a klinikán az első inszem után de sajna negatív lett. Majd következő hónapban. Nekünk nem lettek túl jók az eredményeink, ezért rögtön előjegyeztek lombikra de az csak jövő nyáron lesz mert oly sokan vannak ebben a cipőben és baromi hosszú a várólista, de a doki azt mondta hogy az hosszú idő ha szeretném addig csinálhatunk inszemet hátha összejön.

Timi

2014. nov. 21. 23:31
 12/31 anonim ***** válasza:

7. is én voltam

31 voltam mikor kezdtük az inszemeket és elég volt 3 a lombik előtt. Igaz az inszemeket is a Kaáliban csináltattuk, ott ugye fizetősek, nem tudom, ha máshol csináltatjuk, mennyi kellett volna

2014. nov. 22. 21:20
 13/31 Picsusz ***** válasza:
Kedves kérdező.Nektek mikor lesz az első inszem?
2014. nov. 25. 23:07
 14/31 A kérdező kommentje:
Ha lesz, akkor január elején. Még lesz egy vizsgálat (szex utáni 8 órás), és ha ott mindent rendben talál a doki, akkor csak hormongyógyszert kapok, nem kell az inszemináció...(sárgatest működés elégtelenségem van, 21 napos ciklussal)
2014. nov. 27. 11:09
 15/31 Picsusz ***** válasza:
Nekünk is januárban lesz,a közepe fele.Puregon injekciót kapok majd rá.Nagyon bízom benne,hogy már az első sikeres lesz.Nektek is sok szerencsét kívánok.
2014. nov. 27. 20:05
 16/31 A kérdező kommentje:
A Puregon injekciót mire kapod? Nektek is sok szerencsét!!
2014. nov. 30. 22:00
 17/31 Picsusz ***** válasza:
Azzal fognak stimulálni,hogy legyen peteérésem.Elvileg nagyon hatásos,és vagy 6-7 napon keresztül kell hasfalba szúrnom.Ha lettek érett petéim,akkor tüszőrepesztő injekció,és másnap inszem.Remélem,hogy sikeres lesz.
2014. dec. 1. 10:02
 18/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok, nekem pénteken UH és kedd körül inszem, ez lesz a második, remélem sikeres lesz. Én clostit szedek és majd UH-n mondja meg a doki, hogy milyen tüszőrepesztőt kapok. Én is drukkolok mindenkinek!!!

Timi

2014. dec. 1. 14:44
 19/31 A kérdező kommentje:
Köszi a választ Picsusz! Nekem majd hormont kell szednem, még nem tudom mit, szerintem holnap fogja felírni. Timi, drukkolok!!!!! (Mennyi idősek vagytok?)
2014. dec. 2. 10:40
 20/31 Picsusz ***** válasza:
28 vagyok,4 éve várunk a babára....Köszönöm lányok,és is nagyon drukkolok mindenkinek,hogy sikerüljön.Írjatok,hogy kivel mi történt.
2014. dec. 2. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!