Kinek, hányadikra sikerült az inszemináció? Ha nem sikerült, hányadik után mentetek lombikra?
Sziasztok nekem ma volt a tesztelős nap a klinikán az első inszem után de sajna negatív lett. Majd következő hónapban. Nekünk nem lettek túl jók az eredményeink, ezért rögtön előjegyeztek lombikra de az csak jövő nyáron lesz mert oly sokan vannak ebben a cipőben és baromi hosszú a várólista, de a doki azt mondta hogy az hosszú idő ha szeretném addig csinálhatunk inszemet hátha összejön.
Timi
7. is én voltam
31 voltam mikor kezdtük az inszemeket és elég volt 3 a lombik előtt. Igaz az inszemeket is a Kaáliban csináltattuk, ott ugye fizetősek, nem tudom, ha máshol csináltatjuk, mennyi kellett volna
Sziasztok, nekem pénteken UH és kedd körül inszem, ez lesz a második, remélem sikeres lesz. Én clostit szedek és majd UH-n mondja meg a doki, hogy milyen tüszőrepesztőt kapok. Én is drukkolok mindenkinek!!!
Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!