Inszemináció után 16 nappal negatív a tesztem. Utrogestant-Duphastont is szedek, amit addig kell szednem, amíg nem jelentkezik áttöréses vérzés. Akinek ugyanígy kellett szednie, annak mennyivel tolta ki a vérzés jelentkezését? Van még remény babára?
14 nap után kellett tesztelnem. Ha a teszt negatív volt, abba kellett hagynom az Utrogestant és a Duphastont is. Utána kb. 4 nappal jött meg.
Nekem addig soha nem jött meg, amíg szedtem őket.
Köszönöm, hogy válaszoltál. :) Igen, én is mindenhol ezt olvasom, de a meddőségi klinikán azt mondták, hogy abba ne hagyjam addig, amíg nem jelentkezik vérzés. Egyébként jövő hét elején megyek vérvételre, ha addig nem jön meg, mert lehet, hogy csak a tesztek nem mutatják ki...
Te hanyadik inszemnél tartasz? Voltak tünteteid a hormonoktól?
Mi a jövő héten megyünk még csak inszem konzultációra, csak túl vagyok már 2 hónapos clostys stimuláción, és utána kellett szednem az utro-t és a duphastont.
Egyébként én a clostytól szédelegtem délelőttönként.
Én a progeszteronoktól szédülök, de nagyon. :)
És Ti hova mentek konzultációra? Én a G1-be járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!