Dórika Robika kérdése:
Ma 49 napja nem jött meg.2 nappal ezelőtt csináltam egy tesztet (pregnasens a neve, napközben csináltam, mert megőrültem volna reggelig) és negatív lett! Hazudhat egyáltalán a teszt? Vagy higgyek neki, esetleg forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 16:31
1/8 anonim válasza:
A teszt ennyi késés után nem hazudik, de miért nem mentél még orvoshoz ?! Ez egyáltalán nem normális !!!!
2/8 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet, és menj orvoshoz. Ha pozitív azért, ha negatív, azért.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom :( Igazából Szeptemberben voltam nőgyógyásznál mert akkor is késett igaz nem sokat olyan 5-6 napot! Aztán a nőgyógyászati látogatás után pár napra megjött (szept 16-tól szept 20-ig) és azóta semmi. Decemberben kell vissza mennem az orvoshoz kontrollra. Mert több mint egy éve akarunk már babát a párommal, de nem sikerül :(
2013. nov. 8. 16:52
4/8 anonim válasza:
Ennyi idő utan a teszt nem téved sajnos. Ha egy éve probalkoztok, pláne nem ártana egy kivizsgálás (1 év sikerre eset utan amúgy is megcsinálják a dokim), mert ez inkább hormonproblemanak tűnik.
De egészségesnek vagy normálisnak semmiképpen. Sok sikert!! :)
5/8 anonim válasza:
Na, bocs a telefon miatt...
Szóval 1 év sikertelen próbálkozás utan amúgy is teljes kivizsgálást kérnek a dokik (es nem a dokim)
6/8 anonim válasza:
A cisztát találtak? Az is okozhat zavart a menstruációban (nem jön meg).
7/8 A kérdező kommentje:
Én azt várom már hogy legalább egy vérvételre küldjön el, de megcsinálja az uh-t és ennyi!! Jó nőgyógyász egyébként, szeretek hozzá járni, de ez most nagyon bosszant. Nem tudom mi lesz!!! Az az igazság hogy mióta menstruálok ilyen nem fordult elő velem, hogy ennyit késsen! Igaz menstruációs görcsökkel nagyon sokat szenvedtem, feküdtem is kórházban vele, de akkor sem volt semmi különösebb elváltozás ami a görcsöket is okozná, eddigi labor eredményeim is jók voltak, az utóbbi 6 hónapban állnak fenn ezek a zavarok nálam....azt mondja a párom hogy a baba sikertelenségét okozhatja a mindennapi stressz vagy lelki problémák is akár nem tudom, várok még egy kicsit aztán veszek egy újabb tesztet és utána doki!
2013. nov. 8. 18:50
8/8 Manka68 válasza:
Szia!
Ez hormonproblémának tűnik, és sajnos ez nem a nőgyógyász szakterülete, és gyakran kezelik félre emiatt az ember lányát. :-(
Keress meddőségre specializálódott endokrinológust, azonnal el fog küldeni kivizsgálásra, (vérvétellel kezdve).
Ha van lehetőséged, magán endokrinológushoz menj, nem olyan horrorösszeg, és sokkal hamarabb leszel babás. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!