Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi idő alatt szívódik fel...

Mennyi idő alatt szívódik fel a méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés
És igen, van ilyen, aki netán nem hallott volna róla. Én éppen most vagyok ebben a folyamatban, de sajnos nem tudom, hogy pl. időben mit jelent.
2014. nov. 11. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Háát... nekem olyan volt,hogy méhenkívüli volt a terhességem,más okból voltam uh-ot de kérdezték,hogy mikor kéne megjönnie,mert ha esetleg terhes vagyok akkor nagyon nem jó amit lát, nemsokkal később pozitív lett a tesztem, mire mentem orvoshoz elkezdtem vérezni, aki vetélést állapított meg, kb egy hétig véreztem, az első 3-4nap nagyon erősen, és nagy darabok távoztak. Műteni szerencsére nem kellett.
2014. nov. 11. 12:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem..hát nálam fel kellene szívódnia..Kíváncsi vagyok, hogy ez mit jelent időben.
2014. nov. 11. 12:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Én ilyenről nem hallottam.

A méhen kívüli terhesség egy életveszélyes állapot, ha az van, azonnal műtét.

Hol van a megtapadt embrió? Dokinál voltál?

2014. nov. 11. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Körbenéztem a neten, úgy olvasom, az esetek nagyon kis százalékában szívódik csak fel.

De az is kórházi bent létet, mindennapos uh-t von maga után.

Befektettek Téged?

2014. nov. 11. 21:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen voltam dokinál, nem fektetett be, és a petevezetékben van. Hetente megyek, hogy megnézze, hogy minden rendben van-e a felszívódásnál. Akkor műtöttek volna, ha élő magzatról beszélnénk. Igen ritka az eset, hogy felszívódik, de hála az égnek, hogy bele estem ebbe a ritka esetbe.
2014. nov. 12. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon vigyázz, nekem is a petevezetékben volt, azonnal műtét, mert már véreztem befelé..... azt mondta a doki, ha ez ott eldurrantja a petevezetéket, azonnal elönti a hasüreget több liter vér, és 1-2 perc alatt elvérzek.

Nem ijesztgetni akarlak.

Gondolom, a dokid tudja, mit csinál.

2014. nov. 13. 12:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, de neked is el volt halva? Mert az más amikor él a magzat. Hát nézi hetente a felszívódást. És volt valami folyadék is, amiből leszívott , vett mintát, és nem vér volt szerencsére.
2014. nov. 13. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdezőnek nem él a babája, nem fejlődik,nem nő, így ez a veszély nem áll fenn,hogy ahogy növekszik szétfeszíti a petevezetéket.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

[link]

2014. nov. 13. 13:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kérdeztem az előzőt, hogy neki melyikről is volt szó.
2014. nov. 13. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem élt és növekedett.
2014. nov. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!