A férfi, vagy a női termékenységi problémát tudják jobban kezelni? Melyiknek van több sikeres lombik kimenetele?
Oligo Teratozoospermia a diagnózis.
velem minden rendben van a vizsgálatok alapján.
ezzel a diagnózissal milyen esélyekkel indulunk a lombikra?
csak lombik jöhet szóba szerintetek?
az asszisztens aki átadta a leletet, azt mondta inszemmel ne is próbálkozzunk.
nagyon örülnék a válaszotoknak! köszi
dohányzás okozhatja ezt? mert azt mondta most lerakja a cigit. 31 éves. javulhat ez neki? most még mi az elején vagyunk, és bizunk a vitaminokban, életmódváltoztatásban.
nem tudom ezt az egészet mi okozhatta nála. nem tudom javitható-e, és azt sem, hogy lombikon tudnak ezzel mit kezdeni, ha károsodott a sperma alakja? és 9-1o M/ml van neki
ph: 8 (>7,2)
spermium koncentráció: 9-19 (>15M/ml)
Spermium ejakulátum 54-6o (>39M)
mennyiség 6 (>1,5 ml)
viszkozitás: neg
Agglutináció: neg
Peroxidáz: neg
progressziv mozgó: 45% (>32%)
nem progressziv mozgó: 5%
teljes motilitás: 5o% (>4o%)
nem mozgó: 5o%
Morfológia: 2% (4%)
diagnózis: oligo teratozoospermia
Lombiktól ne félj.
Ha Nálad semmi gond (se szervi, se hormonális), akkor szerintem nagy eséllyel sikerülni fog.
Amúgy inszemet nem hiszem, hogy megpróbálják, mert ezekkel az értékekkel az csak felesleges időhúzás volna.
Szerintem egyből lombik lesz.
igen, igen, ezt mondta is az asszisztens. hgoy egyből lombik.
csak azt szeretném már tudni, hogy ilyenkor a bmc-ben egyőbl a legjobb, leggyorsabb megoldást ajánlják? nem fogják húzni az időt kitudja milyen fölösleges megoldásokkal?
hogy lássak valami pozitivat is ebben a dologban, eddig ugye az volt hogy én régebb óta jártam már hozzájuk, még az előző férjemmel is, akinek szintén volt gond a spermájával, de azt mondták ebből még lehetett volna spontán gyerekünk. igy "ismeretlen eredetű meddőségnek " irák fel a papirra. én igy voltam a fejükben, hogy én csak azért járok oda hozzájuk az új párommal is, mert hogy "ez a szokás" meg hogy nincs jobb dolgom"... na és. a pozitiv az, hogy ezzel a lelettel viszont egyből fognak küldeni lombikra minket. az addigi leleteim alapján azt mondták, hogy próbálkozzunk spontán, és hazaküldtek állandóan, mert hogy ugye nekem semmi bajom, holott 8 éve nem estem teherbe. csak ugye azért, mert két férfi spermája sem volt jó. szóval nem vettek engem komolyan ott az orvosok. igy elment volna az időnk, kimerült volna a petesejtem. most hogy ez a papir a kezemben, igy komolyan fognak venni minket is, és remélem egyből küldenek lombikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!