Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A férfi, vagy a női termékenys...

A férfi, vagy a női termékenységi problémát tudják jobban kezelni? Melyiknek van több sikeres lombik kimenetele?

Figyelt kérdés
én úgy gondolom hogy a férfi részét jobban kezelik. jól gondolom, vagy tévedek?

2014. nov. 4. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Melyik meddőségibe jársz?

Mert azonnal válts, ilyen hozzáállás a részükről hallatlan.....

2014. nov. 5. 11:28
 12/17 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem is válts meddőségit. Nálunk először semmi!!! problémát nem találtak, ismeretlen eredetű meddőség szerepelt a papírunkon, de mivel az a lényeg, hogy baba legyen, két sikertelen inszem után lombikot ajánlott a doki.

Olyan nincs, hogy minden rendben és hazaküldenek ennyi év próbálkozás után...

Ettől függetlenül téged is ki kéne vizsgálni rendesen, mielőtt nekifuttok a lombiknak, de szerintem egy jó meddőségi központban ezt alapból meg is teszik. :-)

2014. nov. 5. 16:52
 13/17 anonim válasza:

Szia! Nálunk is ez a helyzet, Páromnak először 15m/ml volt, 2 hónap Profertil után 10m/ml lett. Másik andrológushoz mentünk, aki mivel szervi okot nem talált, diétát javasolt. Nem ehet csirkét, marhát, sertést, nem ihat csapvizet (sajnos régen azt ivott), semmi hormonkezelt ételt nem ehet.

Ezzel az értékkel nem látta akadályát a spontánnak, külön mondta, h nem kell rögtön a Kaáliba rohangálni. Lassan 1 éve próbálkozunk, fél év után mentünk először dokihoz. A diéta ezen a héten kezdődött, a vitaminokat úgyanúgy szedi nagy dózisban. Meglátjuk változik-e az eredmény.

2014. nov. 6. 11:37
 14/17 anonim válasza:
Úgy látom kedves kérdező, hogy nálatok a morfológia nagyon rossz, 2%. Ezen az egyen segített nekünk a Profertil, 25%-ból 35%-ot csinált, ami már megfelel a minimum 30%-nak. (Dévais papír szerinti minimum) Erre kellene rákeresni, hogy mivel lehet támogatni. A mozgással nincs gond, a számuk nőhet, ha a cigit leteszi.
2014. nov. 6. 12:15
 15/17 A kérdező kommentje:
de a morfológia mi a franctól lehet ilyen rossz??? erre nagyon nem számitottunk egyébként. frontint szed 3 éve, én arra gyanakszom, hogy az tette neki ennyire tönkre a spermáit. most próbál lemondani a frontinról is. kiváncsi leszek az eredményre. cigizni cigizik (vagyis most próbálja abbahagyni) nem iszik. szóval más oka nem lehet. fogalmam sincs milyen esélyekkel lehet ezen javitani.
2014. nov. 6. 23:17
 16/17 anonim válasza:
A dohányzás biztos, h kinyírja a katonákat, mindenképp le kellene tenni a cigit. A Frontin erős nyugtató, terhesség tervezése esetén nem ajánlott szedni. Konzultálnia kellene az orvossal, aki ezt felírja neki, hogy nem lehetne-e mással helyettesíteni, esetleg fokozatosan elhagyni.
2014. nov. 7. 10:04
 17/17 A kérdező kommentje:
persze ez lesz! csak nem tudom mennyi idő mire ez helyreáll neki. a munkája is stresszes. hogy szabaduljon meg a stressztől? ha tényleg mindent megtesz, akkor 2 hónap múlva jó lesz a spermája?
2014. nov. 7. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!