Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ebből a tesztből még lehet...

Ebből a tesztből még lehet valami? (ET+9. napon vagyok)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. okt. 15. 11:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon sajnálom... :( Azért várd meg a vérvételt...! Istenem, együtt érzek veled sajnos... :(
2014. okt. 21. 14:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát igen, sajnos egy hajóban evezünk! Nekem ez volt az első beültetésem! Neked? Csak mert azt mondják, hogy ritka ha elsőre sikerül! Ezzel nyugtatom magam...
2014. okt. 21. 18:27
 23/23 A kérdező kommentje:
Nekem ez már a második volt hivatalosan, de igazából az elsőnek érzem. Ugyanis az igazi első már a beültetés után 3 nappal eldőlt, mert 2 hétre kórházba kerültem elég komoly fertőzés miatt... Szerintem mindegy hanyadik, nyilván reménykedünk...! :) Sok párt ismerek, akiknek elsőre sikerült. Szerencse is kell hozzá, mint ugye akár a spontán teherbeesésnél... Kívánom, hogy a következő sikeres legyen mindenkinek!!!
2014. okt. 22. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!