Ebből a tesztből még lehet valami? (ET+9. napon vagyok)
2014. okt. 15. 11:54
1/23 anonim válasza:
Persze, simán! Türelem! :) 9 nap még nem sok... és a második képen valami derengés féle is van... ne éld bele magad, de ismételj a hétvégén! :)
2/23 anonim válasza:
A másodikon én is látom a halvány második csíkot! :)
3/23 anonim válasza:
Én drukkolok neked! Hány napos babát kaptál vissza?
4/23 A kérdező kommentje:
Két 3 napos embriot kaptam vissza. Et+7. napon volt egy kis vérzésem, azóta semmi, bár érzem a hasamat, gyakorlatilag már 1 hete... Most néztem meg gépen a feltöltött képeimet, itt kevésbé látom, mint mobilon vagy élőben. Valami van ott, de nem tudom eldönteni, hogy valóban látom-e. :) Mintha... Természetesen tudom, hogy majd a vérvétel, illetve esetleg pár nap múlva egy teszt biztosabbat mutat majd, csak ez a vérzés 2 napja elkedvetlenített, és most talán mintha tényleg látszana ott valami. Köszönöm a kedves és bíztató válaszokat!
2014. okt. 15. 13:43
5/23 anonim válasza:
3-as vagyok! Ha gondolod, tesztelj 2 nap múlva, hátha erősebb lesz! Milyen progeszteron pótlást kapsz? Én mèg csak Et+6. napnál járok, szintén 2 db 3 napos bèbikkel, de ez az időszak valóban nehezen telik!:) szóval kitartást!!!!
6/23 A kérdező kommentje:
Prolutex injekciót és Crinone gélt. Te? Nagyon drukkolok én is Neked, Kedves 3-mas! :)
2014. okt. 15. 14:39
7/23 A kérdező kommentje:
Természetesen 3-as akart az lenni... ;)
2014. okt. 15. 14:42
8/23 anonim válasza:
Köszi, aranyos vagy!:) én chrinon gél használok napi 2x.
Írj majd, hogy miként alakulsz! :)
9/23 anonim válasza:
Nekem is ugyanígy nézett ki a tesztem Et+9. napon, 2 db 3 napos embriót kaptam vissza. 37 hetes kismami (egy babával:-)
10/23 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Tényleg??? Erőt adsz nekem! Gratulálok a Babához!!! Könnyű szülést kívánok!
3-as, Te is írj majd, hogy alakulsz!
Tudom, hogy 10 perc után nem értékelünk tesztet (bár erre a fajtára ez nem volt ráírva), de mondom teljes száradás után az ovuteszteken is sokkal jobban látszik minden, megnézem a tesztemet.
Ezen egyértelmű a csík, én színét is látok, reménykedek nagyon! Mindenkinek köszönöm a válaszát!
2014. okt. 15. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!