Ebből a tesztből még lehet valami? (ET+9. napon vagyok)
2014. okt. 15. 11:54
11/23 anonim válasza:
Minden rendben lesz! látom a 2. csíkot! Megírom persze az eredményt! Én félek nagyon a teszteléstől... 3-as voltam.
13/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mivel hétfőn vérezgettem, aznap mondták, hogy a következő hétfő helyett lehet hamarabb kell mennem vérvételre, amit én készpénznek vettem, és mivel az otthonunktól többszáz km-re voltunk, és már nagyon vágytunk haza, így pénteken, ET+11. napon el is mentem a vérvételre. A HCG-m 24 lett, tehát biztosan elindult valami, és pont emiatt a bizonytalanság miatt nem is szeretik, ha valaki ilyen hamar megy vérvételre. Ők ET+14. napon a 100 feletti értéket "szeretik", amit remélhetőleg el is fogunk érni hétfőre. Ma egy 25-ös tesztem még mindig halvány, de egyértelmű pozitív lett, így nagyon bízom benne, hogy pár nap múlva örülhetünk! Jah és azóta semmi vérzés, barnázás nincs! :) Nagyon nagyon nagyon BÍZOM!!! Ti hogy vagytok?!
2014. okt. 18. 13:07
14/23 anonim válasza:
Drukkolok nagyon! Hétfő mindjárt itt van! Velem eddig minden rendben, 3-as voltam! :)
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot, sajnos nincs jó hírem... :( Lecsökkent a hcg-m 7,8-re... :(
2014. okt. 20. 16:53
17/23 A kérdező kommentje:
Viszont várom az örömhíreket, mindenképp írj majd, hogy mi újság, kedves 3-as! :)
2014. okt. 20. 16:54
18/23 anonim válasza:
Sajálom!:'( én sem vagyok valami jól! 9-10. nap annyira görcsöltem, hogy a no spa alig hatott! Aztan volt pici barnazas..., a crinon mellé most elkezdtem a duphastont is szedni, így most minden javulni làtszik! Sok reményt már én sem fűzök hozzá! De csütörtökig van idő! 3-as voltam
19/23 A kérdező kommentje:
Szívből drukkolok!!! Hátha a beágyazódás volt az!!! Várom, hogy írj majd!!!
2014. okt. 20. 19:41
20/23 anonim válasza:
Szia! Et+12. nap csont negatív lett a teszt! Azt hiszem ez a teljes megsemmisülés... 😢 3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!