Nők és lányok, akiknek szintén nem sikerült még teherbe esni: ti milyen frappáns választ szoktatok adni arra az állandóan ismétlődő, vájkálódó kérdésre, hogy miért nincs még gyereketek (részletek lent)?
19
Mivel beteg vagyok, kezelnek, de ennek ellenére sem esek teherbe, a hormonjaim még mindig nem megfelelőek. Ezért felesleges a lombik még, mert csak elmenne a baba, ha egyáltalán sikeres lenne a beültetés. Talán 3-4 év múlva...ha esetleg sikerül rendbe hozni a hormonjaimat. De ha rendbe jönnék akkor elvileg természetes módon is összejönne....ha meg nem, akkor amúgy sem.... Az biztos hogy pár évig még ráér a lombik, addig talán össze is kaparjuk rá a pénzt:)talán nem lesz ablakon kidobott pénz.
20.
Az utolsó mondatod....ismerős.
Nekem már amikor nagyon elpattant a cérna ezektől a kérdésektől azt mondtam, hogy jajj, most annyit utaztunk külföldre, meg jöttünk-mentünk, hogy egy picit elnapoltuk a gyerek témát, és Ti voltatok mostanában valahol?
Kérdeztem ezt olyantól, akiről tudom, h 10 éve nem utazott. Nagyon nagy bunkóság volt részemről, de pár év után már tényleg nem tudtam visszafogni magam :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!