Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nők és lányok, akiknek szintén...

Nők és lányok, akiknek szintén nem sikerült még teherbe esni: ti milyen frappáns választ szoktatok adni arra az állandóan ismétlődő, vájkálódó kérdésre, hogy miért nincs még gyereketek (részletek lent)?

Figyelt kérdés
Közel 4 éve vagyunk házasok, és azóta szeretnénk gyereket, de sajnos egyelőre még nem sikerült, jelenleg is meddőségi kezelés alatt állunk. Már a házasság előtt is lépten-nyomon feltette minden félismerős/kolléga/rokon stb. a fenti kérdést, akiknek szerintem semmi közül nincs a dologhoz. A házasság megkötése óta ez gyakorlatilag napi szintűvé vált, és már egyszerűen nem tudom, mi lenne a legjobb válasz, hogy ne kelljen állandóan minden jöttmentnek magyarázkodnom. Próbáltam már nagyon sokféle választ, kezdve a sejtelmes mosolygástól a dühös beszólásig, hogy semmi köze hozzá, sőt az utóbbi időben volt, hogy már kétséegbeesésemben elárultam, hogy kezelés alatt állunk (holott ehhez már végképp semmi köze), de egyszerűen nem találtam meg azt a választ, amire a kérdező elnémulna és elszégyellné magát, és talán nem tenné fel többé ezt a kérdést senkinek. Ti hogy viselitek ezt a dolgot? Van valami jól bevált válaszotok?
2014. okt. 1. 18:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19

Mivel beteg vagyok, kezelnek, de ennek ellenére sem esek teherbe, a hormonjaim még mindig nem megfelelőek. Ezért felesleges a lombik még, mert csak elmenne a baba, ha egyáltalán sikeres lenne a beültetés. Talán 3-4 év múlva...ha esetleg sikerül rendbe hozni a hormonjaimat. De ha rendbe jönnék akkor elvileg természetes módon is összejönne....ha meg nem, akkor amúgy sem.... Az biztos hogy pár évig még ráér a lombik, addig talán össze is kaparjuk rá a pénzt:)talán nem lesz ablakon kidobott pénz.

2014. okt. 8. 20:01
 22/24 anonim ***** válasza:

20.

Az utolsó mondatod....ismerős.

2014. okt. 8. 20:04
 23/24 anonim ***** válasza:
64%

Nekem már amikor nagyon elpattant a cérna ezektől a kérdésektől azt mondtam, hogy jajj, most annyit utaztunk külföldre, meg jöttünk-mentünk, hogy egy picit elnapoltuk a gyerek témát, és Ti voltatok mostanában valahol?

Kérdeztem ezt olyantól, akiről tudom, h 10 éve nem utazott. Nagyon nagy bunkóság volt részemről, de pár év után már tényleg nem tudtam visszafogni magam :D :D

2015. márc. 13. 21:29
 24/24 anonim ***** válasza:
utolso!!!Nagyon jol tetted!ha ok nem szegyenlik magukat allandoan kerdezni a babarol,akkor te sem szegyeld magad! :)Bunkoval kell bunkon viselkedni!
2015. márc. 25. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!