Bajt csináltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Clostit írt fel a dokim, mert nincs peteérésem és elmondta, hogy 3. napon napi 2x1et szedjek be.

Én meg annyira vártam, hogy megjöjjön, hogy már első nap bevettem, utána délután jutott eszembe, hogy csak 3. napra mondta. Szerintetek?

2014. szept. 22. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Nem követi ultrahanggal? Mitől nincs peteérésed? Labort kért? Nagyon felelőtlenül hangzik ez így nekem... nem csak, hogy nem akkor szeded be, amikor kéri, hanem kevés az információ ehhez. Neki kéne figyelnie, mi történik benned, veled, nem neked.
2014. szept. 22. 14:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Kértünk vérvizsgálatot, 5 hónapig figyeltük hogy van-e peteérés, mert a vérrel minden ok volt, mégsem volt. Még pajzsmirigyet is néztünk, úgyhogy a felelőtlen nem épp illik ide.

Maximum én, mert elfelejtettem, hogy 3. napon kell beszedni. A kérdés, hogy ettől mikor vagy mennyi pete érhet meg? Megyek majd 12. napi uh-ra, csak az még hosszú idő!

2014. szept. 22. 14:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem semmi gond nem lesz belőle
2014. szept. 22. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem én is azt szedem nekem pl az első naptól kellet szednem.

"Birom" az ilyen okoskodó kommenteket akik fikáznak mielőtt tudnák a hátteret. Pedig csak a kérdésre kellene válaszolni.

Na tessék most én is okoskodtam!!!!

T.

2014. szept. 23. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Maximum annyi hatása lehet szerintem hogy hamarabb lesz peteérésed.
2014. szept. 27. 13:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hálám jeléül, hogy segítettetek megírom, hogy sikerült petét előcsalogatnunk, a 10. napon volt egy 14 mm-es és egy kisebb is.
2014. okt. 1. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Drukkolok h baba is legyen! :)
2014. okt. 1. 17:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma voltam megint! Azt mondta két lehetőség van, lát egy foltot a petefészkemben. Első, h összesorvadt a pete, második h kb 14-16 mmeresen kirepedt. Remélem a második és sikerül elkapnunk.
2014. okt. 2. 17:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Majd írd meg sikerült e!

Drukkolok továbbra is.

Ha mégsem sikerülne akkor majd a következő ciklusban (nekem 3. Clostis ciklusban fogant)

2014. okt. 2. 17:51
 10/10 A kérdező kommentje:
És neked mennyi és mekkora pete volt? Magátol repedt még vagy szurit adtál magadnak?
2014. okt. 2. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!