Bajt csináltam?
Sziasztok!
Clostit írt fel a dokim, mert nincs peteérésem és elmondta, hogy 3. napon napi 2x1et szedjek be.
Én meg annyira vártam, hogy megjöjjön, hogy már első nap bevettem, utána délután jutott eszembe, hogy csak 3. napra mondta. Szerintetek?
Kértünk vérvizsgálatot, 5 hónapig figyeltük hogy van-e peteérés, mert a vérrel minden ok volt, mégsem volt. Még pajzsmirigyet is néztünk, úgyhogy a felelőtlen nem épp illik ide.
Maximum én, mert elfelejtettem, hogy 3. napon kell beszedni. A kérdés, hogy ettől mikor vagy mennyi pete érhet meg? Megyek majd 12. napi uh-ra, csak az még hosszú idő!
Szerintem sem én is azt szedem nekem pl az első naptól kellet szednem.
"Birom" az ilyen okoskodó kommenteket akik fikáznak mielőtt tudnák a hátteret. Pedig csak a kérdésre kellene válaszolni.
Na tessék most én is okoskodtam!!!!
T.
Majd írd meg sikerült e!
Drukkolok továbbra is.
Ha mégsem sikerülne akkor majd a következő ciklusban (nekem 3. Clostis ciklusban fogant)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!