Most ezzel bajt csináltam?
1.5 órája csak sír mindenhol! Már nagyon sok volt... ritkán fáj a fejem de pl most igen és ilyenkor nagyon rosszul tűröm ha sír...már kicsit erőteljesebben beszéltem is vele... így inkább betettem a kiságyba és otthagytam egyedül és kb 5-10 perce szépen játszik!
Most csalódott bennem??? Már nem bízik bennem??
Semmi baja nem lesz. Az elidegenedéshez azért jóval több magányra van szüksége. Nem felnőtt, hogy egy-egy alkalomból elkezdjen kombinálni.
Engem relatív sokat hagytak sírni (aztán pár nap alatt abba is hagytam), mégsincs bizalmi problémám a szüleimmel.
Egy kicsit túl van lihegve ez a "bizalom-csalódás" kérdéskör, ez nem attól alakul ki, ha néha 10 perceket magára van hagyva.
Köszönöm! Kicsit megnyugodtam!
Most mikor újból felsírt odamentem és szépen kacarászott nekem!És most a lábamnál játszik!
Mindig félek h bajcs csinálok vele ha hagyom sírni... első gyerek így néha tényleg nem tudom... mindenki mást mond :(
Bizony én is csináltam ilyet. Van az a pont amikor nincs más lehetőség. Engem is furdalt mindig a lelkiismeret de miután én is és ő is lenyugodtunk újra szép és jó volt minden. 16 hós a kisfiam, nagyon szeret engem, nagyon jó a kapcsulatunk szóval ezek szerint nem rontottam el semmit!
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!