Bazsalikomos-oreganos paradicsomos tésztát ettem, ezzel most bajt csináltam? 19 hetes km
Figyelt kérdés
Csak most olvadtam, hogy ezek a füszerek kerülendök a várandósság alatt.2012. jún. 12. 21:28
1/6 anonim válasza:
én is eszem ilyeneket, és semmi bajom! neked sem lesz és a babának sem!
2/6 anonim válasza:
Mindig kitalálnak valami hülyeséget,amivel a kismamákat riogatják.Azt egyél,ami jól esik a szervezeted pontosan tudja,hogy mire van szüksége:)
Csak olyan készítményt,vagy teát ne igyál,aminek vízhajtó hatása van,mert azt tényleg nem szabad a baba miatt.
3/6 anonim válasza:
A füszereket nem kell kerülni, semmi értelme sem lenne. Egyél nyugodtan, az egyetlen, ami zavarhatna, ha rengeteget eszel egyfajta füszerböl (legalább 10-20 dkg-ot), de azt meg meg sem lehet csinálni.
4/6 anonim válasza:
Nekem az ilyen "butaságokra" nagymamám mindig azt mondja az ő idejükben azt ettek amit megkívántak, és semmi bajuk nem lett. Nem kell állandóan ezekkel foglalkozni, egyek ami jól esik. Mióta megfogadom 1-2 tanácsát a terhességgel kapcsolatban azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. :)
27 hkm
5/6 anonim válasza:
én ezt épp itt olvastam először. Benn alszik a 16hós bazsalikomos paradicsomlevesen gyarapodott makk egészséges gyermekem/akkor még magzatom. Terhesség vége felé 2naponta paradicsomleves volt a menü, mert az esett jól. Egészségedre!!!:-)))
6/6 anonim válasza:
Itt is azt írják, hogy nem ajánlottak ezek a fűszerek:
most minek kockáztatni?
van, aki érzékenyebb, van, aki kevésbé...
illetve, ha éppen túlhordta valaki a kisbabát, akkor viszont ajánlott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!