Paradicsomos halat lehet enni 10hetesen?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 13:37
1/7 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy 10 hetes terhessen akkor igen! Ami jólesik azt ehetsz!
3/7 A kérdező kommentje:
első válaszoló mivel tereség témakörben voltam,gonsoltam nem kell végigírnom...
2.válaszoló: mert hallodtam,hogy állítólag nem lehet
2011. dec. 9. 13:57
4/7 anonim válasza:
2-ik vagyok. Sem a hal, sem a paradicsom nincs tiltólistán. Sőt a hal kifejezetten egészséges, a paradicsom meg zöldség, szóval szintén.
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. A hal nem tiltólistás, csak a mennyiségre kell figyelni, tehát túl sűrű fogyasztása tényleg nem ajánlatos a higany miatt, de mértékkel nyugodtan eheted.
6/7 anonim válasza:
Én azt hiszem értem miért kérdezed. Kisgyerekeknek sem jók a konzerv halak. Akiknek gyengébb az immunrendszerük(terhesek, kisgyerekek) könnyebben kapnak szalmonellát, ilyen termékektől. Főleg a ruszli veszélyes, ha jól tudom, mert mindig marad valamennyi szalmonella baci a feldolgozás során a halban-ez jó immunrendszerű embernek meg sem kottyan, de a fent említettek esetleg megbetegedhetnek. Ezt páromnak mondta, egy gyerekorvos kollégája. Hogy igaz-e????
7/7 anonim válasza:
Lehet enni nyugodtan,nekem kevés a vasam és pótolnom kell a listán amit kaptam szerepel a paradicsomos és az olajos hal is.
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!