Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Pénteken délbe műtöttek. Ma...

Pénteken délbe műtöttek. Ma van szerda és együtt voltam a párommal persze ovszert használtunk lehet hogy bajt csináltam?

Figyelt kérdés
Azért mertem mert nem véreztem már tudom,hogy 6 hétig házas élet tilalom van de valahogy nembirtuk megállni...most viszont vérzek 2x voltunk együtt az elsőnél még nem jelentkezett nagy bakt csináltunk?
2014. márc. 26. 21:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted azért mondanak 6 hetet, hogy kicsesszenek az emberrel? Ugye nem?

Fordulj az orvosodhoz!

2014. márc. 26. 21:41
 2/20 anonim ***** válasza:
36%
Mivel műtöttek?
2014. márc. 26. 21:42
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell betartani a 6 hetet mert akkora gyógyul meg a méh. És akár elkaphatsz egy szép kis méhfertőzést és mehetsz vissza a kórházba. Én nem kockáztatnék..Inkább ezek után várjátok ki a 6.hetet.
2014. márc. 26. 21:43
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi ésszel és felelőtlenséggel inkább várj a gyerekkel! Tényleg az ő érdekében!
2014. márc. 26. 21:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan fertőzést és gyulladást fogsz kapni hogy egyből nem lesz kedved a szexhez. No comment!
2014. márc. 26. 21:46
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Megérte? Komolyan... Felnőtt emberek, akik gyermeket terveznek miért olyan felelőtlenek, hogy nem tartják be az orvos utasítását....? A doki 6 hetet mondott, nem 6 napot, de ti még annyit sem bírtatok? Tisztában vagy vele mi zajlik a szervezetedben? Amikor műtöttek, akkor a méhed teljes belső része "kijött", tehát gyakorlatilag az egy hatalmas, eleven seb, éppen úgy mint szülés után. Időbe telik, hogy begyógyuljon, emiatt van a 6 hét tilalom a házaséletre és az ülőfürdőre, hiszen nagyon nagy a fertőzésveszély. Ha ennyire felelőtlenek vagytok, várjatok még a gyerekvállalással. Menj vissza a dokihoz, ő vizsgálat után tudja megmondani, hogy történt-e baj.
2014. márc. 26. 21:50
 7/20 A kérdező kommentje:
Nyilván utána néztem de jó pár helyen írták ha már nem vérzik az illető és készen érzi rá magát akkor lehet jó tudom,hogy butaság volt de mielött elhalt a magzat és megtudtuk jó pár hétig nem is gondoltam a sexre de az nem tegnap volt!most nem nekem kell esni hanem valami tanács is esetleg?
2014. márc. 26. 21:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Fertőzést ovszer melett?
2014. márc. 26. 21:52
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon értelmes lehetsz! Igen ovszer mellett is lehet fertőzést kapni. Bármi bejuthat a nyílt sebedbe! A kezéről az ágyról vagy ahol épp csináltátok. És akkor lehet szexelni ha nem vérzel ha letelt a 6 hét és készenállsz! A szexre ugylátszik igen a gyerekre biztos nem .

Menj orvoshoz minnél elöbb, de készülj fel hogy nem fog ő se megdicsérni...

2014. márc. 26. 22:06
 10/20 anonim ***** válasza:

úgy képzeld el, mint egy nyílt sebet. ha egy sebet bármilyen mechanikai hatás ér, akkor újra felfakadhat, terjedhet stb. attól, hogy óvszer volt rajta, a te "környékedről" még simán kerülhettek a sebhez olyan kórokozók, amelyek egyáltalán nem egészségesek.

Persze, a szex fontos. Na de ennyire? Nem igaz, hogy felnőtt emberek (mert remélem azok vagytok) ennyire ne foglalkozzanak a saját egészségükkel - arról meg, hogy a szex nemcsak a behatolást jelentheti... hát, lehet, hogy csak nekem van piszkos fantáziám...

2014. márc. 27. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!