Pénteken délbe műtöttek. Ma van szerda és együtt
voltam a párommal persze ovszert használtunk lehet hogy
bajt csináltam?
Igen bajt csináltatok, főleg ha vérzel
2014. márc. 27. 10:18
mi 9 nappal utána voltunk együtt,semmi bajom nem lett.már azóta 4 hónap telt el.
én is véreztem utána 3 napig de nem vészesen.Aztán elmúlt majd műtét után 6 hétre rendesen megjött,azóta is 28 naponta.
2014. márc. 27. 12:40
Sajnálom ami történt. Én megértem, hogy szeretettek volna ezek után összebújni, de sajnos felelőtlenség volt még óvszer mellett is. Én mindenképpen felkeresném az orvosomat, mert ha felszállt valami fertőzés, meddővé is tehet. Nehéz tudom, de kicsit legyetek türelmesebbek! Kívanom, hogy minden rendben legyen és hamar megfoganjon egészségesen a baba!
2014. márc. 28. 07:04
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm sz utolsó két válaszolónak!kicsit félek a dokitól de meg is érdemlem :/ am csak 1 napig véreztem minimálisan sz aktus útán most megint rendben vagyok szedem is sz ergam cseppet amit fel írt!türelmesek leszünk ezek után!!igazábol félre értés történt az én részemről mert ugye írtam,hogy utána olvastam csak rosszul fogalmazofott meg bennem az a rész "ha már jól vagyok és nem vérzek" mert ezt 6 hét elteltével lett volna szabad!!égy egyszerüen csak a párom közelségére vágytam..és oly rosszul esett 1-2hozzszoló válasza hogy Várjunk a gyerekkel a baba érdekébe meg h nagyon értelmes lehetek stb..mindennél jobban szerettük volna ezt a babát...
13-as vagyok! Ha már nem vérzel, ne aggódj! A bunkó emberekkel ne törődj! Pihend ki lelkileg is ezt az egészet, aztán hajrá! :)
2014. márc. 28. 14:32
3-as vagyok.
Én nem megbántani akartalak, csak tényleg nem kellene játszani az egészségeddel.
Megértem, hogy nem tudtad megállni.
Én is szülés után alig bírtam ki, de inkább máshogy okoztunk örömöt egymásnak mert féltem, hogy valami bajom lesz.
Ha megbántottalak akkor bocsánat.
2014. márc. 28. 14:36
17/20 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) köszönöm a válaszokat.
Senki nem akart megbántani, de a megfogalmazásod és hozzáállásod elég szörszálhasogató volt. Ha meg valaki mondott okosat azt se fogadtad el. Pl ovszer melett is lehet fertőzés, a lehet szex ha akarod 6 hét utánra vonatkozik stb. Sok szerencsét a babához. De akkor is tanulj meg felelőségteljesen cselekedni mert ez egy gyereknél fontos.
2014. márc. 28. 21:45
Nekem az orvos 3 hetet mondott...
Interneten "orvos válaszol" oldalon azt olvastam, hogy a fertőzésveszély miatt van a tilalom. De úgy, hogy a hüvely környékére ne kerüljön semmi (főleg ne a férfiassága...) lehet örömet okozni egymásnak.
Egyébként nekem a műtét után kb. 4-5 napig volt vérzés, majd kb. 1 napig szünet, aztán megint egy kis vérzés és utána múlt el teljesen. Majd kb. 1 hónap múlva megjött, ugyanúgy, mint azelőtt.
Viszont lehet, hogy nem ártana egy orvossal konzultálnod azért...
2014. ápr. 14. 19:49
Utsó vagyok, bocs, most néztem a dátumot... valószínűleg azóta már rendben vagy... Remélem... :)
2014. ápr. 14. 19:50
Kapcsolódó kérdések: