Ha nem sikerül a lombik akkor kb. mennyi idő a következő
beültetés?
3-4 hónap de ahogy olvasgatom sok helyen pl:Debrecenbe jövő tavasz márc.ápr.-ra van hely :( merre laksz?--de sikerülnie KELL! Írj én is a lombik közepébe vagyok éppen ma este adom be az ovitrellét.Sok sikert!Visszaülti megtörtént?mennyi babócát-kat kértetek?
2014. szept. 13. 20:40
2/11 A kérdező kommentje:
Győr mellett lakunk.Nekünk 1hónap múlva kezdődik a szurizás...
Te is féltél tőle?Én eléggé a hormonkezelésektől de sokan végigcsinálták a környezetemben.Kettőt kérünk majd vissza:-) Ti mennyit?Hány napig kell adnod magadnak?Mikor lesz kb a beültetés?
Ö:30db szurit adtam be eléggé megvisel nagyon félek-tem tőle de magadura...igaz a Hközel van de inkább próbáltam közelíteni a pocim felé ááánem megy aztán erőt vettem magamon,vettem egy levegőt össze fogtam a hasimat hajrá számoltam tízig nem jött ki semmi vissza nem is vérzett.rájöttem hogy a köldök vonalába kb.4cm.-re adódjon be ne lejjebb mert akkor kék-zöld leszel.1-2 szuri így is lett,azóta nem nincs kék foltom,szinte nem is látszik még a szurik helye sem.hétfőn leszívás eléggé feszülget.nem tudom mennyi naposan kapom vissza őket több szép 5-6darabot látott a doki reméljük jó minőségűek lesznek.2babszit szeretnénk ha minden ok.
2014. szept. 13. 21:30
4/11 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy!30szuri?Egy nap mennyit adsz be?Mennyibe került eddig?
ha gondolod írjunk privit.bonyolult menete van eddig 190 eft járunk:( :)
2014. szept. 13. 21:38
Két stimus lombik között minimum 3 hónapnak kell eltelnie, de ha marad fagyibaba, akkor azt akár a következő ciklusban visszakérheted.
Olvastam az előző hozzászóló válaszát, és drukkolok, hogy minden jól menjen! Leszívás után is pihizz és igyál sokat!
Én 4 napja kaptam vissza 2 babót, és remélem már megkapaszkodtak :)
2014. szept. 13. 22:26
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak gratulálok!Sok sikert!Miket ettél a hormonozás közbe?Mennyibe került az injekció összesen?Első beültetés?
Mindent ugyanúgy ettem, mint előtte, de sok fehérje, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, és napi minimum 3 liter víz, egy pici gyümilé :)
Nekem most 100.000-ben megálltak a gyógyszerek, szurik.
Az első lombikunk 3 éve volt, abból született meg a kislányunk, aki már 2 éves. Így most kistesóra gyúrunk, de itt is az első próbálkozásnál tartunk. Remélem ugyanolyan sikerrel, mint előzőleg! :D
2014. szept. 14. 16:45
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó kívánságokat!viszont kívánom én is Sok sikert! sok-sok hcg-t :) Gondoljatok rám holnap délelőtt leszívás
2014. szept. 14. 21:35
Kapcsolódó kérdések: