Lombik program esetén mi számít 1 alkalomnak?
Figyelt kérdés
Elbizonytalanodtam, nem értem, segítsetek! Már volt egy stimulált lombikom beültetéssel januárban, sajnos sikertelen volt. Akkor nem volt lefagyasztandó embriónk. Most szintén volt egy stimuláció, megvolt a petesejt leszívás is, viszont most nem ültetik egyből vissza, hanem lefagyasztják őket. Az orvosom azt mondta, 2 hónap múlva kell jelentkeznem, és spontán ciklusban mehet a fagyasztott beültetés. Viszont a recepciós hölgynek mikor mondtam, Ő azt mondta, hogy el kell telnie 3 hónapnak közte, mert különben nem lehet TB-s! De most nem lesz beültetés, rosszul tudom, hogy a beültetések között kell eltelnie a 3 hónapnak?! Teljesen úgy hangzott, mintha ez a stimuláció is egy alkalmat jelentett volna nekem a TB által támogatottból! Tud valaki erről érdemben mondani nekem valamit?! Előre is köszönöm a válaszokat!2014. jún. 17. 18:36
1/8 A kérdező kommentje:
Kaáli Intézetről van szó.
2014. jún. 17. 18:39
2/8 anonim válasza:
Ha nincs beültetés az nem számít Tb-snek.
Hívd fel az orvosod és mondd el neki, valószínűleg a recepciós félreértett valamit szerintem.
3/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy az számít,ha beültetés van.Mi is Kaáliban voltunk,ott így mondták.
4/8 Manka68 válasza:
Szia!
Nekem olyan volt, hogy tb támogatott lombik, leszívás után hiperstimu miatt nem volt beültetés. Az utána következő fagyasztott beülti még ahhoz tartozott, így azt nem kellett fizetni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves Utolsó! A leszívás és a visszaültetés között Nálatok el kellett telnie a 3 hónapnak?! Mert igaz, nem ezen okból, de nálunk is ez a helyzet, és erre mondta a Hölgy, hogy kell a 3 hónap akkor is, ami egyáltalán nem logikus...! A Kaáliban voltatok Ti is? Kicsit megnyugodtam, hogy nem tudtam rosszul akkor... ;) Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 20. 17:32
6/8 anonim válasza:
Nem értem, akkor miért most volt a stimu és a leszívás? Ha csak lefagyasztják őket?
7/8 A kérdező kommentje:
Azért, mert kell köztük egy műtét, enyhe endometriózis miatt. Így jobb volt stimulálni, de visszaültetni majd csak 2 hónap múlva, a műtét után szeretné, sikeres beágyazódás reményében. Illetve a másik oka, hogy egy másik intézményben fél évvel ezelőtt olyan súlyos fertőzést kaptam ET után, hogy 2 hétig kórházban feküdtem. Ennek tudatában is stimuláció utáni pihenést gondolt az orvos a petefészkeimnek. Egyébként az endo is ekkor alakult ki... :(
2014. jún. 21. 23:11
8/8 Manka68 válasza:
Nekem nem kellett 3 hónapot várni, amint rendbe jöttek a petefészkeim (hiperstimu miatt kellett félbeszakítani a lombikot leszívás és beülti között) már mehettünk is a fagyibabákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!