Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hova, kihez lehet még fordulni...

Narancs3 kérdése:

Hova, kihez lehet még fordulni az országban, ha a BMC-ben a második lombikprogramot fél úton leállították? Ok: a pár női tagjának "korai öregedése"

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
másik meddöségi intézetbe, van még jópár csak azok fizetősek.
2014. jan. 22. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Bármelyik másik meddőségi központba.

Korai petefészekkimerüléssel sajnos nem sok mindent tudnak kezdeni, esetleg a dhea-t meglehet próbálni.

2014. jan. 22. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
győri kaáliban nem hajtják el az "időseket" sem. nehéz bejutni, de megéri!
2014. jan. 24. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha azért állították le, mert nem nőtt tüsző a hormonok hatására, akkor sajnos más intézmény se tud mit kezdeni a helyzettel. Vagy alternatív módszerekkel meg kell próbálni a petefészkeket működésre bírni (arwen v aviva torna, akupunktúra, papimi kezelés), és lehet megint próbálkozni, vagy olyat kell keresni, aki csinál hormon nélkül, spontán ciklusban lombikot, de utóbbit általában csak magán, fizetős helyeken vállalják (pl Versys, Vereczkey Attila).
2014. jan. 24. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Pécsett is csinálnak spontán ciklusban, ha akkor van peteérés.
2014. jan. 24. 19:25
 6/9 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok.

Köszönöm az eddigi tanácsokat, mindegyiket meg fogom érdeklődni. Bízom benne, hogy nem annyira reménytelen a helyzet..

2014. jan. 24. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
van spontán ciklusod és spontán peteérésed.
2014. jan. 24. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Sorstársam! Én is a Bmc-be járok, ugyanez a problémám, mint Neked! Korai ovarium elégtelenségem van, plusz endometriosisom is sajna. Volt két sikertelen lombikom, most február végén készülünk a harmadikra. Az első leszívásnál hat petesejt érett meg, de csak 5-öt tudott az orvosom leszívni. Azt mondta ez kevéske, ahhoz képest, hogy csak 33 éves vagyok. Azt mondta 40 éves nőktől szív le ennyit, szóval én is el vagyok keseredve emiatt, ahogyan Te is. Mondjuk engem nem állítottak le, mint Téged, sőt most január végétől dupla adag Gonal F-et és Menopurt fogok kapni, hogy több petesejtet tudjon leszívni. Az első lombiknál két embriot kaptam vissza, a másodiknál két fagyasztottat. Most ismét frissek lesznek, pedig mind az 5 magától megtermékenyült előzőleg is, szerintem menj vissza a Bmc-s dokidhoz, mond el a gondodat, és próbáljátok meg mégegyszer! Ismerem az összes orvost ott, évek óta odajárunk, nem hiszem, hogy bármelyik is elhajtana, bár nem tudom ki a Te orvosod. Ha nem akkor Kaáli, Róbert Károly magánklinika, az említett Versys, Dévay intézet és Dr.Rose vagy Rózsakert magánklinikák, bár ezek mind borsosak! Írhatsz privátot is, szívesen válaszolok és segítek, ha már egy cipőben járunk! Szép napot!
2014. jan. 25. 06:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Az 5 kevés? 5-8 a normális mennyiség, Ha ennél több éri rohamosan nő a túlstimuláció veszélye.
2014. jan. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!