Mi a véleményetek? Pozitív a teszt (lent a kép+hőgörbe). Volt már spontán korai vetélésem, félek az újabb veszteségtől.
Igazából sosem volt ilyen korán ilyen erős a teszt még. Utrogestant szedek, jó a hőm??
Ha jól látom akkor a 9.dpo-n lett pozitív a teszt.Ez nekem elég korainak tűnik.
Nem akarlak megijeszteni,de szerintem 1-2 hét műlva mindenképpen menj orvoshoz és mondd el Neki,hogy hamar lett pozi a teszt-nézze meg,hogy nem méhen kívüli-e?
Nekem volt már méhen kívülim és akkor elég sokára lett halvány pozitív a teszt, olyankor állítólag pont hogy lassabban nő a hcg. Jaj most
Megijedtem !!!!
Ha ikrek lennének akkor sem hamarabb mutatja ki a teszt,hanem a beágyazódástól számítva hamarabb emelkedik a hcg szint.
Nem akartalak megijeszteni,de jobb ha hamarabb elmész orvoshoz,mert ha méhen kívüli akkor hamarabb tudnak csinálni is valamit.Mindenesetre a Te érdekedben írtam amit írtam és utána megnyugodhatsz ha minden ok.
8-as.Egyáltalán megnézted a hőgörbéjét a kérdezőnek?!
Máskor nem volt ovuja.
Nem ijeszgetni akartalak tényleg,jót akarok.
Olvasd el ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!