Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb a 6. dpo-n vagyok,3 napja...

Kb a 6. dpo-n vagyok,3 napja utrogestant szedek. Nem kellene magasabbnak lennie a hőmnek? (Hőgörbe lent)

Figyelt kérdés

Máskor mindig 36.9 körül mozog ilyenkor. Azt hittem az utro mellett magasabb lesz.

[link]

2014. jan. 14. 08:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
én duphastont szedek, de nekem sem magasabb
2014. jan. 14. 13:11
 2/27 anonim ***** válasza:

[link]

Én is szedek utrot a 17. naptól én nekem emelkedett, pár napig azért nem mértem, mert eltört a hőmérőm. Az elöző hón apban is szedtem viszont ott a 27. napra megjött utro mellett is. Egy nap barnázás és negatív teszt után fokozatosan hagytam el. Sok időt nem vett igénybe mert csak 2x1 szedtem és amikor barnáztam akkor már csak egy tablettát vettem be, de előtte tesztet csináltam ami negatív lett. Most fent van a hőm, a mellbimbóm nagyon fáj, kívánom a mézes krémest de nagyon :) néha kis szurkálás méh és hüvely környékén. Úgyhogy én is tök tanácstalan vagyok....a hőgörbémet mellékelem...

2014. jan. 16. 13:01
 3/27 anonim ***** válasza:
még annyit hogy szerintem nem jó helyre húzta az ovut a ciklus.hu, szerintem két nappal előbb volt
2014. jan. 16. 13:02
 4/27 anonim ***** válasza:
A ciklusaim általában 25-26 naposak ma a 24. napon vagyok
2014. jan. 16. 13:06
 5/27 anonim ***** válasza:
Szia ! Hogyan alakult a hőd ? Ha nem baj, hogy érdeklődöm, az utro miatt nekem is érdekes lehet.
2014. jan. 17. 06:59
 6/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma vagyok a 10-11.dpo-n, reggel csináltam egy tesztet, egy belső hang bíztatott, és nagyon nagyon halványan pozitív! :)

[link]

2014. jan. 18. 10:42
 7/27 anonim ***** válasza:
jaj de jó gratula ! :) Nekem ma egy tizedet esett a hőm, kicsit el is keseredtem....ezek szerint utro mellett is ingadozhat a hő.....nekem ilyen a hőgörbém.... [link] méhszáj fent és zárt, mellbimbóm nagyon fáj....szerinted ?
2014. jan. 18. 11:17
 8/27 anonim ***** válasza:
2014. jan. 18. 11:21
 9/27 anonim ***** válasza:

De jó, gratulálok!

érzel vmilyen terhességi tünetet?

2014. jan. 18. 13:33
 10/27 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem ha holnap fent lesz holnap a hőd és nem jön meg, akkor sikerült. :-) Igazából kb 2 napja éreztem hogy sikerült, elkezdett fájni a cicim. Meg iszonyat szédülés (de az lehet az utrotól is). Néha hányinger enyhén. Voltam már 2x terhes, így már ismerem ezt az időszakot sajna vetélés lett mindkettő vége. Most nagyon remélem nem lesz gond, de belülről olyan béke és nyugalom van bennem, úgy érzem rendbe lesz! :-)))
2014. jan. 18. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!