Kb a 6. dpo-n vagyok,3 napja utrogestant szedek. Nem kellene magasabbnak lennie a hőmnek? (Hőgörbe lent)
Máskor mindig 36.9 körül mozog ilyenkor. Azt hittem az utro mellett magasabb lesz.
Én is szedek utrot a 17. naptól én nekem emelkedett, pár napig azért nem mértem, mert eltört a hőmérőm. Az elöző hón apban is szedtem viszont ott a 27. napra megjött utro mellett is. Egy nap barnázás és negatív teszt után fokozatosan hagytam el. Sok időt nem vett igénybe mert csak 2x1 szedtem és amikor barnáztam akkor már csak egy tablettát vettem be, de előtte tesztet csináltam ami negatív lett. Most fent van a hőm, a mellbimbóm nagyon fáj, kívánom a mézes krémest de nagyon :) néha kis szurkálás méh és hüvely környékén. Úgyhogy én is tök tanácstalan vagyok....a hőgörbémet mellékelem...
Sziasztok! Ma vagyok a 10-11.dpo-n, reggel csináltam egy tesztet, egy belső hang bíztatott, és nagyon nagyon halványan pozitív! :)
De jó, gratulálok!
érzel vmilyen terhességi tünetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!