Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestant kell használnom,...

Utrogestant kell használnom, de hogy is lesz így baba?

Figyelt kérdés

Az orvos felírta a kúpot, és azt mondta a 10-12. naptól használjam, de az alatt ne éljek nemi életet...na most pont ez az , hogy babát szeretnénk, és a pé-m a 14-15. napon lesz, akkor ha nem szeretkezünk, hogy fogok teherbe esni???

Ezt így nem igazán értem....sárga test elégtelenséggel küszködök egyébként. Van valakinek okos ötlete????Nem sexelhetek, de babát szeretnénk...:-(

2013. szept. 7. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Így sehogy. Ennek semmi értelme.
2013. szept. 7. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem valamit vagy te vagy a doki félreértett. hívd fel és tisztázd vele, ne itt kérdezősködj....
2013. szept. 7. 17:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Az orvos válasza: most az a lényeg, hogy segítsünk sárga testet termelni, nem pedig a sex...és majd következőkben sexeljek...nem értettem félre, de közben már böngésztem, hogy van akinek tiltva volt, az azért mert veszélyeztetett volt. De sztem keresek másik orvost, hátha jobb választ ad majd...mert így nem tudom hogy lesz baba...még mindig...
2013. szept. 7. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Az utrogestan progeszteronpotlasra való. Ez abban segít, hogy a terhességet segítsen megtartani azokban az esetekben, ha az anyának pr hiánya van. Attól hogy most használod, utána meg nem, de együtt vagytok, sehogy sem használ.

Vagy félreértetted a dokit, vagy valamit nagyon összekevert, vagy n mondott el mindent részletesen, hogy mit akar

2013. szept. 8. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!