Utrogestant szedek, akkor is megdagad a méhem tőle, ha nincs is benne baba?
Figyelt kérdés
az első inszeminációm után vagyok, egy héttel, (spontán peteérés/tüszőrepedést követően) de már pár napon belül bedagadt a méhem, és felülről összeszűkült a hüvelyem. Remélem baba...2009. júl. 31. 12:31
1/5 anonim válasza:
Az utrogestant én a baba megtartására kaptam, ha nincs elég progeszteron akkor ez pótolja és nehogy elvetéljek. Összeszűkült hüvelynek mi köze van a terhességhez? és bedagadt méh? Mi az hogy bedagadt? Bocsi de én még ilyet nem is hallottam!
2/5 anonim válasza:
Igen lehet baba mert ha bedagad a még akkor baba van!!!Ez azt jelenti hogy megvan duzzadva a méhed!De hogy érted hogy a hüvelyed is????,
3/5 anonim válasza:
Megvastagítja a méhnyálkát! Akkor is ha nincs baba. Nekem is kellett szedni, bár nem sikerült abban a hónapban, és mikor megjött majd megőrültem, annyi jött!
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) remélem mégis a baba miatt van...azt én sem tudom hogy a hüvelyem összeszűkülése bármi féle szerepet játszik benne, csak kérdeztem mert ilyet még nem tapasztaltam:) meg van duzzadva az egész berendezés odalent :)
2009. aug. 3. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!