Ha utrogestant szedek, akkor a reggeli magas hő attól is lehet? Vagy a babát jelzi?
Figyelt kérdés
Nem használtam még ilyet, és érdekelne, hogy a gyógyszer miatt magas e a hőm, vagy baba van már. Ciklus 31.napján vagyok, 37,1 a hőm már egy hete. Vérezgetés miatt kaptam, de terhességet még nem látott az orvos, csak pozitív lett a tesztem, azért kértem orvosi segítséget.2013. júl. 25. 06:01
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy az utro miatt menne fel a hőd, inkább a pozi tesztre gyanakodnék ;-)
Valószínű korán mehettél orvoshoz azèrt nem látta.
Az utrot én is ugyanez miatt kaptam; nekem kb 1 hét alatt segített, de mèg szednem kell.
11hkm
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat!!! Most pici remény kelt bennem. Te is véreztél? És ha igen mennyire??? Én a párommal voltam együtt...utána szó szerint elöntött a vér...aztán napi szinten pár csepp...és arra kaptam...De jó lenne ha tényleg baba lenne...
2013. júl. 25. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!