Csak akkor lehetek terhes, ha a hőm magas? Alaphő feletti? Valakinek sikerült akkor is ha a hője nem volt magas? Csak a reggeli hő számít, az esti nem, igaz?
Szerintem ez teljesen egyénfüggő, hogy a hője mennyire magas. Csinálj egy tesztet, és az szerintem mutat valamit.
Kedves Utolsó, elmondanád a történetedet, bátoríts egy kicsit bennünket:)
2. vagyok
Mindig rendszertelen volt a menszeszem (évente maximum kétszer jött meg). Aztán utána már ennyiszer sem, csak gyógyszerrel. Az elmúlt két évben már azzal sem. :-( Diagnosztizáltak pajzsmirigy alulműködést, pcos-t, mellékvese gondot meg minden kutyafülét. Mindenki totál tanácstalan volt (nőgyógyászok, endokrinológusok), aztán feladtam, nem vizsgáltattam magam, nem foglalkoztam vele látványosan, persze lelkileg totálisan összetörtem, mert egyértelműen kijelentette mindenki, hogy természetes úton nem lesz baba.És habár csak évek múlva szerettünk volna babát, mégis bántott a dolog. Eddigre már próbálkoztam mindennel, hogy legalább egyszer megjöjjön a menszeszem, teákkal, gyógyszerekkel, diétával, mozgással, aviva tornával, házipraktikákkal (ezekbe inkább nem mennék bele, mert van egy-két undi is), de semmi hatás. Aztán egyszer (ismétlem egyszer!) nem védekeztünk. Nem is vettem be eseményutánit, mert hát úgysem lehet baba. Hát lett! :-) És most hatalmas az öröm. Nem mostanra terveztük, de sikerült, és csak ez a lényeg. :-) Úgyhogy van remény.
2-es vagyok.
Én hébe-hóba csináltam tesztet, és az aktus után 3 héttel volt pozitív. :-) Tünetem semmi nem volt, csak eszembe jutott, hogy csinálok egyet (illetve a férjem azt álmodta, hogy terhes vagyok, és ez bogarat ültetett a fülembe :-)). Hála az égnek azóta sincs semmi tünetem, csak a pocakom nő. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!