Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek? Pozitív a...

Mi a véleményetek? Pozitív a teszt (lent a kép+hőgörbe). Volt már spontán korai vetélésem, félek az újabb veszteségtől.

Figyelt kérdés

Igazából sosem volt ilyen korán ilyen erős a teszt még. Utrogestant szedek, jó a hőm??

[link]

[link]

2014. jan. 21. 19:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Különben meg mi van ha 10-11 ciklusnapon volt az ovuja, és akkor már bőven nem a 9. dpon tesztelt hm?
2014. jan. 23. 09:22
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem fogok vitatkozni Veled!Folyamatosan arrogáns vagy,úgy válaszolsz,hogy meg sem tiszteled a kérdezőt azzal,hogy megnézed a linkjeit.Vagy nem értesz a hőgörbéhez?!Ráadásul olvasni sem tudsz-ikrekkel nem előbb van pozi teszt hanem hamarabb növekszik az értéke.

Ezért nem szeretem ezt az oldalt-rengeteg tudatlan ember csak jártatja a száját,tudása a béka segge alatt-de lepontozni azt mindegyik tud.

Legalább valós tudáson alapulna amit írsz és nem zavarnád össze a kérdezőt.

Tudod Te,hogy ha mégis nekem van igazam akkor mi történne Vele ha a Te tanácsodat fogadná meg?!Vagy embergyűlölő vagy és ezt szeretnéd?

Mindegy.Veled többet nem foglalkozok:)

Kérdező,légyszives menj orvoshoz 1-2 héten belül,legalább megnyugszol-ha nincs baj.

2014. jan. 23. 11:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Persze, hozd rá a frászt nyugodtan! :))) Figyelj, én nem sértegettelek, úgyhogy te se tedd, még így ismeretlenül sem. Főleg hogy nem tudsz rólam semmit! ;)
2014. jan. 23. 11:39
 14/23 anonim ***** válasza:

Neked valós tudáson alapul a diagnózisod? Mert egy cikk az csak egy cikk. Olvastam én is olyanokat hogy rögtön görcsbe állt a gyomrom. Méhen kívüli terhességnek azért több jele is van. Szerencsétlen kérdező nagyon fél az újabb veszteségtől, nem mondom hogy nem történhet meg bármi, és jó időben elmenni az orvoshoz, én sose hallgattam olyanokra akik szerint ráérek majd a 8. héten, igen menjen el mielőbb ha majd erős lesz a tesztje hogy meggyözödjön róla hogy jó helyen van-e a baba, de rögtön méhen kívülivel ijesztgetni ez kicsit szerintem túlzás!

Lepontozhatsz nyugodtan :))))

2014. jan. 23. 11:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Persze:)

És mivel volt Neki már egy méhen kívülije így sokkal nagyobb az esélye rá.

Ennyi.

2014. jan. 23. 12:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Aha, jó, hát akkor kedves kérdező mivel már volt egy méhen kívülid, valószínű most is az van, mert korán lett pozitív a teszted...nevetséges vagy
2014. jan. 23. 12:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb tanulj és okosodj,utána szólj meg másokat!!!!

Egyébként ne hidd,hogy ezekkel a válaszaiddal okosnak tűnsz,mert aki érdemben ért a kérdező kérdéséhez és a méhen kívüli terhességről is olvasott az tudja a választ(és az a Tiédhez nagyon messze van:) )

2014. jan. 23. 14:07
 18/23 A kérdező kommentje:

Nyugalom! Jövőhet csütörtökön megyek orvoshoz. :-)

[link]

2014. jan. 24. 09:14
 19/23 anonim ***** válasza:
További jó rémisztgetést :))))
2014. jan. 24. 09:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap voltunk orvosnál, nőtt 2 hatalmas cisztám bal oldalra a méhem mellé 6x4 cm. A méhen belül látott egy 3 mm-es foltot a doki, ma reggeli tesztem FULL pozitív, egyforma erős a 2 csík. Remelem a ciszta miatt nem lesz baja a babának!!!
2014. jan. 25. 05:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!