Hogyan előzhetem meg a korai vetélést? Ilyezgetnek a kávézással, az energia itallal, a sok ácsorgással, a biciklizéssel! Váltott műszakban,12. órában dolgozom, rendszertelen beosztással.
De igen,tudok majd táppénzre menni!
Csak azért kérdezek ilyeneket mert aktívan a babán vagyunk!
Tegnap este is együtt voltunk,a kalkulátor szerint a tegnap este ideális időpont volt!
Ma bicikliztem és a hepe-hupákon is keresztül kellett mennem,nem tudtam mindig kikerülni!
Az egyik kolléganőm mondta a kávét,az energia italt!
Kávé az napi 3-4 3.az 1.ben,egy főzöttet szoktam inni a műszak előtt.Energia ital max 1.,főleg ha fáradt vagyok és hülyén forogja ki a beosztás!(éjszakából-nappalba).
Átlagban 14-15 12.órás műszakom van benzinkúton!
Ilyezgetnek?
napi 2 normál kávé mehet. Energiaitalból szerintem egy félnél több nemnagyon. Biciklizést inkább a végén nem ajánlják, úgy tudom.
Ijesztgetnek.
Energiaital nulla, azt nem lehet.
Kave sem javasolt, olvass utana.
A bicaj sem tul jo, ahogy ulsz a nyeregben, pont ott van a terheles.
Normális terhességnél mindent lehet mértékkel!
Nekem pl. muszáj volt kávéznom, mert alacsony volt a vérnyomásom. Miért ne lehetne tekerni? Van, aki azzal jár melóba és nem is tudja még,hogy babát vár!
Nem kell azért a széltől is óvnod magad. Ha meg akar maradni, akkor meg fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!