32. hkm 30 héten II. fokon öregedett méhlepénnyel rendszertelen erős szúró, késelő, görcsös alhasi fájdalom ami erős hátfájással társul. Mi lehet? Nagyon fáj!
Figyelt kérdés
Jósló fájás lenne?Koraszülött lesz a pici? Első baba szóval nem tudom :/Segítsetek!Aggódom!Mennyi ideig fogja bírni kb. a méhlepény?#erős #fájdalom #szúró #alhasi fájdalom #rendszertelen #görcsösség #32 hetes #késelő #30 héten #II. fokon öregedett méhlepénnyel
2013. nov. 7. 03:15
1/3 anonim válasza:
Nem voltál orvosnál ezzel?
Nekem a 33. héten van meszes méhlepényem, kórházba is kerültem miatta infúzióra. Mindenképpen menj orvoshoz.Főleg ha görcseid is vannak már.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy lesz holnap megyünk uh-ra a kórházba. De nem tudom mitől lehet.. Vagy hogy mi ez :/
2013. nov. 7. 17:19
3/3 anonim válasza:
Hát azért a II. fokon meszes lepény az pont hogy normális.. Én is 33.hetes vagyok, de nekem is II.fokú.. De a többi szerintem nem normális..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!