Lombik program?

Figyelt kérdés

Tudna valaki nekem segíteni?

Hogyan működik?

Mi a menete?

Mennyibe kerül?

Sztk támogatásra segítenek?

Mit finanszíroz az OEp?

Segítene nekem a nőgyógyászom, sajnos ez a megoldás van nálam. Szeretnék kis testvért a fiamnak.

Kérem hogy normális válaszokat írjanak.

Köszönöm előre is a normális válaszokat.

2014. márc. 26. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Felkeresel egy meddőségi intézetet, ott elküldenek kivizsgálásokra. Ha tb finanszírozott helyre mész akkor csak a gyógyszer költség van. Van olyan intézet ahol a kivizsgálás fizetős, de a lombik nem ilyen pl a Kaáli. A gyógyszerek 100-300ezer között vannak, egyén függő.
2014. márc. 26. 15:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondta a nőgyógyászom hogy segít nekem.
2014. márc. 26. 15:04
 3/8 A kérdező kommentje:

300 ezer egy lombik program. Én kevesebbről hallottam.

Jó lenne sztk-ra.

2014. márc. 26. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem 300 ezer volt, mert a max. adag hormont kaptam és TB támogatással is baromi drága. Maga a lombik eljárás ingyenes volt (lombik megkezdésekor az UH-ok, a petesejt leszívás, megtermékenyítés, visszaültetés). Ha nem TB finanszírozott lenne, akkor ez olyan 700 ezer és 1 millió között lenne.

Ha nem kell ennyi hormon, mert pl. jól stimulálható vagy, akkor megállhat 150 ezerből. De ennél olcsóbb nagyon nem lesz, mert a gyógyszer /injekciót/ meg kell venni és ez már a támogatott ár.

2014. márc. 26. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok

Nincs SZTK alapon. Max a szükséges vizsgálatokat (hormon, sperma...stb.) tudod elintézni így, ha beutalót kérsz az orvosodtól.

2014. márc. 26. 16:32
 6/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Mi a Kaáliba jártunk, maga a lombik tb támogatott, ha orvosilag indokolt. A gyógyszereket mindenhol ki kell fizetni, ez a része ugyanúgy működik, mint ha háziorvoshoz mennél : megkapod a recepteket, és kiváltod.

A Kaáliban van konzultációs díj, mikor mi voltunk, ez 15ezer ft volt, csak egyszer kellett kifizetni, minden további megbeszélés a kezeléseken kívül 1500ft. (nem tudom, most mennyi lehet, de sokat nem emelhettek). Ezeken a megbeszéléseken elmondják milyen vizsgálatokra van szükség. Ha vannak már leleteitek, azt azokat célszerű vinni. Van, amit ismételni kell idővel, van amit csak egyszer kérnek. A kért vizsgálatokat meg lehet csináltatni náluk is, adnak árlistát az első konzultáción, de elfogadmal hozott leleteket is. Mondjuk ajavaslat alapján kérsz beutalót a nődokidtól, háziorvosodtól, endokrinológusodtól a vizsgálatokra, és a leletet viszed. Így olcsóbb, de tovább tart a kivizsgálás.

Amint a doki azt mondja, kezdjük a lombikot, onnantól csak a gyógyszereket kell fizetni, minden uh és vizsgálat, petesejt leszívás, beültetés tb-re megy egészen az első terhesultrahangig.

Megkérdezhetem, mi a probléma nálatok? Milyen vizsgálataitok voltak eddig, milyen eredménnyel?

2014. márc. 26. 17:17
 7/8 Manka68 ***** válasza:
Bocsi, lemaradt: nekem 90-150 ezer között mozgott a gyógyszerköltség lombikonként.
2014. márc. 26. 17:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves Manka 68

Esetleg privátban tudnák bővebben beszélni?

És köszönöm a normális válaszokat.

2014. márc. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!