Lombik program?
Tudna valaki nekem segíteni?
Hogyan működik?
Mi a menete?
Mennyibe kerül?
Sztk támogatásra segítenek?
Mit finanszíroz az OEp?
Segítene nekem a nőgyógyászom, sajnos ez a megoldás van nálam. Szeretnék kis testvért a fiamnak.
Kérem hogy normális válaszokat írjanak.
Köszönöm előre is a normális válaszokat.
300 ezer egy lombik program. Én kevesebbről hallottam.
Jó lenne sztk-ra.
Nekem 300 ezer volt, mert a max. adag hormont kaptam és TB támogatással is baromi drága. Maga a lombik eljárás ingyenes volt (lombik megkezdésekor az UH-ok, a petesejt leszívás, megtermékenyítés, visszaültetés). Ha nem TB finanszírozott lenne, akkor ez olyan 700 ezer és 1 millió között lenne.
Ha nem kell ennyi hormon, mert pl. jól stimulálható vagy, akkor megállhat 150 ezerből. De ennél olcsóbb nagyon nem lesz, mert a gyógyszer /injekciót/ meg kell venni és ez már a támogatott ár.
#4-es vagyok
Nincs SZTK alapon. Max a szükséges vizsgálatokat (hormon, sperma...stb.) tudod elintézni így, ha beutalót kérsz az orvosodtól.
Szia!
Mi a Kaáliba jártunk, maga a lombik tb támogatott, ha orvosilag indokolt. A gyógyszereket mindenhol ki kell fizetni, ez a része ugyanúgy működik, mint ha háziorvoshoz mennél : megkapod a recepteket, és kiváltod.
A Kaáliban van konzultációs díj, mikor mi voltunk, ez 15ezer ft volt, csak egyszer kellett kifizetni, minden további megbeszélés a kezeléseken kívül 1500ft. (nem tudom, most mennyi lehet, de sokat nem emelhettek). Ezeken a megbeszéléseken elmondják milyen vizsgálatokra van szükség. Ha vannak már leleteitek, azt azokat célszerű vinni. Van, amit ismételni kell idővel, van amit csak egyszer kérnek. A kért vizsgálatokat meg lehet csináltatni náluk is, adnak árlistát az első konzultáción, de elfogadmal hozott leleteket is. Mondjuk ajavaslat alapján kérsz beutalót a nődokidtól, háziorvosodtól, endokrinológusodtól a vizsgálatokra, és a leletet viszed. Így olcsóbb, de tovább tart a kivizsgálás.
Amint a doki azt mondja, kezdjük a lombikot, onnantól csak a gyógyszereket kell fizetni, minden uh és vizsgálat, petesejt leszívás, beültetés tb-re megy egészen az első terhesultrahangig.
Megkérdezhetem, mi a probléma nálatok? Milyen vizsgálataitok voltak eddig, milyen eredménnyel?
Kedves Manka 68
Esetleg privátban tudnák bővebben beszélni?
És köszönöm a normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!