Mivel jár a lombik baby program? Tapasztalatok, esetleg orvost tudtok ajánlani. Vagy meddőségi szakembert.
Hol laktok? sok intézet van, van fizetös és tb által támogatott. ott nagy a tömeg és nem túl kedvesek eléggé futószalagon megy. nem magyaráznak nem sokat kérdezthetsz. A fizetösben nagyon kedvesek elmagyaráznak mindent stb.
Mivel jár? sok szurival a stimuláció alatt amit magadnak kell beadni napi 1-2 szer. a stimu vége felé két naponta kell menni uh-ra hogy nézék hogy reagálsz. utána jön a leszivás altatásban és rá pár napra a transzfer ha megtemrékenyültek és fejlödnek. utána 2 hét pihi, pár nap ágynyugalom és sokat kell inni és sok fehérjét fogyasztani. AZtán avgy teszetelni otthon avgy elmenni hcg vérvételre.
Mi mindent megnéztünk mielőtt döntöttünk. Statisztikákat, eredményességi mutatókat; rengeteg blogot magáról a lombikról, orvosokról; illetve fórumokat.
Számít hogy közel legyen!!
Én a Kaáli intézet mellett tettem le a voksom; és mivel mi a győri és a budapesti között vagyunk félúton, már csak e-kettő között kellett döntenem. Én a győri mellett döntöttem.
Itt nem fogadnak el hálapénzt; és olyan sokat nem kell fizetni mint egy kívülálló gondolja! Egy államiban lehet hogy többre jössz ki; ha mindig dugdosod az orvos zsebébe a tízezreket.
Lényeges hogy sok idő mire kapsz időpontot az első konzultációra; és érdemes addig utána járni hogy milyen vizsgálatokat kérnek; és amennyit tudsz; megcsináltatni belőle. Így rengeteg időt megspórolsz magatoknak.
Mi sokáig jártunk meddőségi szakemberhez; a férjem maszek andrológushoz; én maszek nőgyógyász endokrinológushoz. Mai fejjel azt mondom nekünk kár volt; rengeteg pénzt és időt spóroltunk volna meg, ha egyből meddőségibe megyünk.
Mi a kaposvari Kaaliba jartunk, szuper intezet, szuper orvosokkal es szemelyzettel. Kedvesek, megertoek, masodik alkalommal mar a nevunkon szolitott minket mindenki.
Az utikoltseget teritik, a szurik kb.150ezer korul vannak, attol fugg, higy reagal a szervezeted.
Csinaltass meg minden vizsgalatot elore, elfogadjak, es akkor azokert nem kell fizetni ott.
Hormonsorok, atjarhatosagi vizsgalat, hiv, hepatitis, lues, inzulin rezisztencia.
Szia! A hoxán van egy fórum: lombik életre-halálra
Regisztrálj; ott segítenek mindenben! :-) Első voltam
Szia!
Én szívesen segítek, mi decemberben voltunk az első konzultáción Győrben a Kaáliban, Dr. Boga Péternél. Egy cukorfalat a doki, kedves, türelmes, mindenre válaszol, megértő, érti a poént. Ha gondolod írj privit, elmondom milyen vizsgálatok kellenek az első konzultációra. Nekünk van már egy lányunk, spontán jött, a másodikhoz már segítség kell. Várom nagyon, de félek is, mindig olvasok itt valami újat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!