Ha már van 2 gyermekem, így is jár ingyenesen TB-re a KAÁLI intézetnél a lombik program?
Van két gyerkőcöm 6é.kisfiú és 13é.lány.
Szeretnénk közös babát a mostani párommal. Volt egy 10hetes vetélésem. Neki a spermáiból 40%ami életképes de lassú.
A tesztoszteron szintje is kicsit alacsony. Én 35 éves vagyok Ő 39. Neki sajnos nincs gyermeke.
Szia!
Az hogy már van gyermeked, semmit nem jelent. Ha orvosilag indokolt a lombik nálatok, akkor fizeti a tb.
Köszönöm a gyors válaszod. :)
Meg tudnád még Nekem írni,hogy mi a menete?
Honnan is kell elindulni ez az út felé?
Esetleg előtte mikre,milyen vizsgálatokra van szükség,hogy idáig eljuthass?
Gondolom a kontrasztanyagos petevezeték átfújást nem kerülhetem el..amitől nagyon tartok,mert halmozott a gyógyszer allergiám..segéd-vivő anyagokra.
A babámmal ami nem maradt meg 9 hónap próbálkozás után lettem terhes... gondolom ilyen rövid idő alatt azért nem záródik el mind a 2 vezeték....
Szia!
Ahogy az előző válaszoló írta.
Viszont a Kaáliban nem sima HSG van, mint sok sztk-ban. Ha ott csináltatod meg (elfogadnak máshonnan hozott leleteket is, tehát a vizsgálatokat megcsináltathatjátok tb-re, csak tapasztalataim szerint úgy hetekkel, hónapokkal tovább tart a kivizsgálás), hanem az ultrahangos verzió, ami sokkal kevésbé megterhelő, és nem jódot használnak hozzá. Ha a jódra allergiás vagy, akkor ezt a módszert javaslom neked. Elzáródás bármikor kialakulhat sajnos. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!