A Kaáliban mennyibe kerülne a lombik-program, ha a páciens fizetne érte?
Sajnálom, hogy az első 2 lombikotok nem úgy alakult, ahogyan azt szerettétek volna, DE nagyon szorítok neked a pénteki vérvétel miatt! :)
Én ma délelőtt felhívtam őket, és március 27-re kaptam időpontot 1. konzultációra. Ezt követően kb. mikor kerül(het) sor a protokoll elindítására? Nálatok ez hogyan történt? ....Már persze csak ha van kedved írni róla. :)
Konzultációnk októberben volt(2009-ben) és januárban volt az első lombik spontán ciklusban. Minden attól függ, hogy mi a baj nálatok! Ha minden eredmény megvan és minden jó mindkettőtöknél akkor gyorsan mennek a dolgok. Ciklus 2 napjától vérvétel, UH, hogy figyeljék a tüszőket, injekciók (ez már egy stimulált lombikprogram) nekem a 2. az volt és az adott ciklusodban meg is csinálják a petesejt leszívást. 3-5 nap múlva amikor szépen elkezdenek fejlődni az embriók akkor pedig visszaültetik őket. Tehát ha minden rendben van akkor akár 1 hónap alatt max. 2 már túl is lehetsz az egészen.
Megkérdezhetem, hogy mi a baj, hogy a lombiknál tartotok?
Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad! :)
Konkrétan nem tudom, hogy nálunk mi az oka. 8 éve próbálkozunk (hosszabb-rövidebb szünetekkel), ez idő alatt gyakorlatilag a lombik kivételével már szinte mindent kipróbáltunk, amiket most így nagyon hosszú lenne leírni... 2 vetélésem volt, mindkettő még az 5. héten.
Sajnos nincs még babánk és így 37 felé közeledve már igencsak sürget az idő. :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!