Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen vizsgalatok szuksegesek...

Milyen vizsgalatok szuksegesek a lombik bebi program elott?

Figyelt kérdés

Mar t0bb mint 3 eve nem esem teherbe mar nagyon szeretnenk babat a parommal es kivancsi vagyok hogy mi a folyamata vagy mijen vizsgalatok kellenek melle

Heni

2013. okt. 20. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
voltatok orvosnál? biztos lombik kell?
2013. okt. 20. 15:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Sya voltunk igen es azt mondtak hogy minden rendben van mind kettonknel a hejesirasi hibakert ne haragudj csak nem jo a billentyuyetem es most egy angol bilentyum van nem szoktam meg meg.....

Heni

2013. okt. 20. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

biztos, hogy lombik? ha minden rendben, akkor az első lépés az inszemináció. lombikot csak akkor csinálnak, ha valami gond van valamelyikőtökkel (elzáródott petevezetékek, kevés sperma, 0 petesejt, vagy kevés), illetve, ha túl vagytok a 6 inszemen (általában ennyit kérnek a lombik előtt)

Egyébként hepatitis a-b, aids (mindkettőtöknek), spermavizsgálat a párodnak, 3 és 21. napi hormonsor, rákszűrés, chlamydia, petevezeték átjárhatósági vizsgálat (a röntgeneset jobban szeretik, mint az uh-sat), plusz nekem volt még d-vitamin szűrés, inzulin-cukor terheléses (0, 60, 120 perces), és a pajzsmirigy (t3-t4), a lombikhoz kérnek még méhtükrözést is, de így, ha minden rendben nálatok, ez felesleges...

2013. okt. 20. 19:23
 4/7 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Majdnem teljesen egyetértek a hármas válaszolóval, csak annyit tennék hozzá, hogy nem mindegy, ki mondja, hogy minden rendben van, a nődokik sokszor nem veszik észre a problémákat. Ezért a hormonvizsgálatot és a pajzsmirigy, cukor + inzulin vérvételt érdemes megcsináltatni endokrinológussal, és ha ő mondja hogy rendben, akkor érdemes csak nekifutni a meddőségi centrumnak.

2013. okt. 21. 05:17
 5/7 anonim ***** válasza:

És még annyit, hogy sokszor a nőgyógyászok rámondják olyan értékekre, hogy rendben, amik a lombikhoz nincsenek rendben, pl. tsh 3 körül nekik még jó, mert értéken belül van, de lombikhoz azzal kezdik, hogy leviszik 1 körülire.

Szóval endokrinológus, nőgyógyász először.

2013. okt. 21. 07:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a valszokat.....
2013. okt. 22. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
a Hoxán vannak lombikos fórumok, regisztrálj, én is ott tudtam meg sok mindent a lányoktól!
2013. okt. 22. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!